Enemel Ece1234 canm marka olarak değilde hafifliğine bakmalısın çok ağır olan pusetler zorluyor beneto için agırlıgı çok diye duymuştum
edaozdxx Canım ben benetoyu inceledim fakat malzemeleri çok da kaliteli gelmedi bana. Ben mağazada Mc Rae diye 3 tekerli baston travel sistem bebek arabası incelemiştim. N11.comda mağazadaki fiyatın yarısına buldum ve aldım. İyi ki almışım. Puset çok geniş. Tek elle rahatça kapanıyor ve çok güzel kumaşı filan. İstersen link paylaşırım.
edaozdxx Enemel https://m.n11.com/mcrae-mc-815t-triple-jogger-travel-set-3-tekerlekli-bebek-arabasi-P201309825
emineeeeee Casual cadillac modeline bakabilirsin canım ben yakındanda inceledim hafif çokta güzel araba marka olarakta tescikli zaten daha zamanımız var diye almadım ebebekte şubat indirimde indirime girebilir sende takip et beğenirsen alabilirsin ☺️
yagmurtpl Canım biz birkaç gün önce sunny baby calibra 744 aldık 900liraydı, sürüşü filan gayet rahat, kapatması kolay, bence çok pahalı arabalara gerek yok
Ece1234 yagmurtpl aynen öle bende öle düşünüyorum canım ondan hem uygun hem kullanışlı bişey bakıyorum
yagmurtpl Ece1234 canım hep heyecanlı süreçler 😍 Allahım sağlıkla kavuştursun yavrularımıza inşallah 🙏
SafaMerve E bebekte jolie diyeysi sanrm travel sistem tek elle açılan bebek arabası ve normal arabalara takılan puseti de olan bi ürün vardı biz onu düşünyrz. Normal bebek arabasnn içinde çift yönlü kullanabilir arabaya takılan puseti küçükken de kullanılyo rahat olur küçükkrn dedi. Büyüybce de sadece arabası kullanılır dediler. Ortadan tek elle aç kapası var tentesi körüklü bezi de kalteli ve naylon içermyrdu. Ama çift yönlü mü bilmyrm onu sorcam. Civilde benzeri çift yönlüsü varmış hem arabaya takılan hem bebek arabasna rakılan çift yönlü ürünler arıyrz. Ve puset şeklnde olanlar daha az yer kapl.ıyormuş. en son 2002den beri bebek arabaao görmedm benmde ilk bebeğim bende pek anlamıurm puset araba vs ne ama bu şekilde. E bebekte indirim varmış 3şubatta galba arabalarda. Bilgnz olsn bizim baktığımız 1.500 tl di.