Byzz61 Klomen kullandım bugün 12. Gün gittim 11mm dedi. 15 ya da 16. Gün tekrar gel dedi sizce büyür mü dedim pek ümit yok o zamana kadar dedi. Sizce büyür mü ? Böyle bir şey yaşayan oldu mu canım gerçekten çok sıkıldıok üzüldüm lütfen yardımcı olurmusunuz
buse76 Byzz61 bende yaşadım klomende😂hiç büyümedi ve sonrasında kist oldu ondan sonra letu verdi doktorum ama doktorun da dediği gibi büyürse de sağlıksız oluyolar klomenin böyle bir etkisi var ne yazikki sağlıksız ve çok yumurta üretiyor
Ozlemmm3535 Byzz61 günde 2mm büyüyor canım benim soldaki 18 di sağ taraftaki iki yumurtam 14mm di büydüler Bol bol çiğ havuç ye Ceviz avokado ye ben öyle yaptım üçü de büyüdü çatladı 🐣
Payiz 5-6 tane kuru inciri 2- su bardağı içme suyuyla kaynatın o suyu tüketin büyüyecektir ben öyle yaptım 3 gün 15 mm den 23 mm E çıktı. Ama çok tüketmeyin prolaktini de yükseltiyor çünkü
ucanpayanda Büyür insallah ya kendini strese sokma 🌼 benim de adetten sonra 16-17.güm gibi çatlıyor yumurtam
Ozlemmm3535 Byzz61 canım ben klomen bittikten Üç gün sonra gittim doktora doktorum yumurtaların yeterince büyümemişler dedi tekrar klomen yazdı 5 gün daha kullandım Altı günün sonunda Yeterince büyüdüler çatlatma iğnesi yapıldı 💖