Gokceliiiiii  alttaki dünkü yaptığım test üstteki bugün yaptığım test
Nzl_1999 Engel beta haftaya göre bakılmaz cnm iki gebeliğimde 270ve 450 civarı öğrenmiştim şuan 3.hamileyim 40bün civarı ile öğrendm
Canandd Gokceliiiiii benimde böyle silik bir çizgiyle başladı. Hcg testim 22 çıkmıştı doktorlar kimyasal gebelik olanilir demişlerdi. Neyse ki çok erken öğrendiğim içinmiş. 30. Haftaya giriyoruz oğlumla. Umarım sağlıkla gelir sizinkide 🍀🧡🌱
Engel Engel ben tüp bebek tedavisi oldum cnm transfer 17. Gün bugün testlerde pozitif çıkmıştı bugün kan aldılar adetimi 3.4 gün geçmiş olmasına ragmen beta 19 çıkmış
Canandd Engel benimde ilk başlarda böyleydi. 22 çıkmıştı. Haftalık olarak 200/800/1300 diye artmıştı. Güzel düşünün inşallah güzel sonuçlar gelir 🍀🧡🌱
Canandd Engel ben anne rahmine ilk düştüğü an öğrenmiş olabilirim 😀 şuanki tahmini regl bitişim 2 haziran. Ben bebeğimin olacağını 29 haziranda öğrendim 25 günlük falandı
Engel Canandd yani 25 günlük kadarsa gene sende maşallah iyi 22 olması ben şuan 5+3 gösteriyor yani kasımın 26 sı son adet traihimin başı
Canandd Engel kişiye göre değişiyor ya. Benimde sonralarda çok artmıştı. O yüzden kafana takma sadece belli periyotlarda ölçüm yaptırsan yükselişe göre durumu değerlendirir doktorun.