Kizlar salca kokusundan midem bulanıyor ama yemek yapacak başka kimse yok eşim yardım ediyor ama olmuyor salcanin üstüne kekik atsam gecer mi yada başka bi yontemi var mı acaba

Nurrrrtek benim günlük kullandığım limonlu bulaşık deterjanından miydem bulaniyordu rengi sariydi onuda görmek istemiyordum deterjani değiştirdim gittim farklı renk farklı koku almıştım 😄 o detercana olan bulantım geçti ama başka şeylere başlıyor, o yüzden idare ederek geçmesini bekledim

Nurrrrtek benim ilk 5 ay aşırı mide bulantısı ve koku hassasiyetim vardı salça kavrulmuş soğan falan tahammülüm yoktu kesinlikle salçasız ve soğansız yemekleri yapıyodum ilerleyen zamanlarda maske takıyordum maskenin üstüne kolanya sıkıyodum kokmasın burnuma diye😂 saçma işler ama başka çarem yoktu eşimle ailelerden uzak yaşıyoruz ve yapacak başka kimse yok yemek. Benimde eşim olabildiğince yardım ediyodu bazen de dışardan yiyoduk bide pencere açık bırakıyordum ben mıtfaktayken yemek yaparken havalandırıyordum ara ara da balkona çıkıyordum midemin bulanmaya başladığını anladığımda açık hava iyi geliyordu