Alyel94 Kızlar bugun bi yoğun kanama ila acile gittik plesantanın Rahime yakın olduğu için kanamalar oluyor dedi doktorum 11 haftalığız bebek büyüdükçe yukarı cıkcak endişe etme dedi 🤲. Erken haftalarda ben gibi olan var mı
Burnosunn_annesi Alyel94 geçmiş olsun evet benim de 8 haftamda başladı doktora gittim rahim ağzına yakın plasenta dedi şimdi bile bazen kahverengi lekelerim devam ediyor doktorum çoğu zaman hastalara söyleyemiyoruz bile dedi yukarı çıkıyor bakalım Ben de bekliyorum hayırlısıyla dua edelim 🤲🏻😊
Fkubraa Alyel94 merhabalar bende 11+6 da kırmızı parlak kanama gördüm ama en başından beride kahverengi lekelenmem oluyordu, drum vajinal muayne sonrası plesantanın aşağıda olduğunu söyledi şimdi yatıyorum yemek dahi yapmıyorum umarım çıkar ikimizinkide🥹🥲🥰
Alyel94 Burnosunn_annesi inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler hersey bende sabırsızlıkla bekliyorum herseyi . Alt kısmınızda (vajinada) hafif baskı hissediyor mısınız devamlı sanki tuvalet ihtiyacı varmış gibi sıkışık
Burnosunn_annesi Alyel94 yok cok ben fark etmiyorum onu ama lekelenmem oldu kontrolde rahim ağzına yakın Demişti Amin İnşallah Rabbimin izniyle atlatırız 💞