Byzz61 Kızlar Klomen kullandım günde 2 kere. Bugün 12. Gün 11mm büyümüş doktor yeterli büyüklükte değil dedi 15 ya da 16. Gün tekrar gel bakalım dedi. Sizce o zamana yumurtam büyür mü. Böyle bir durum yaşayan var mı canım çok sıkkın
Asena6532 Byzz61 canım büyüyebiliyor ben de geçen ay kullandım gebelik oluşmadı geçen ay 2 tane sağlıklı yumurtam gelişmişti 12.günde 20 22 cm fakat gebelik oluşmadı.Bu ay da yine klomen verdi 12. Gün gittim sağ ve sol tarafta 20 cm boyutlarında 3 yumurtam vardı stres yapma sakın büyür muhakkak
denizbennn Byzz61 klomenle 15. Gün 16 mm de kaldı benimde dpktorda çatlatma iğnesi vermedi yumurta büyümemiş sağlıklıda oldugunu düşünmüyorum dedi. Adetimi bekliyorum iğneli büyütme yaparız dedi doktorum gonalf.
Byzz61 babygirl02 evet canım pcosum. Doktorum ümidim yok büyümez büyük ihtimal dedi. 12. Günde 15 16 bekliyoruz biz dedi sonrası sağlıklı olmuyo dedi
Kubra001111 Byzz61 aslında yumurta takibi yapmaya başladığında ilk başta yapsaydın iyi olurdu ama yine doktora gidene kadar yap
Kubra001111 Byzz61 günde 1 litre suya 8 adet incir 2 tane de havuç İncir ile havucu ayrı tencerede kaynat soğuyunca süzdür ikisini birleştir gün içinde tüket
Kubra001111 Byzz61 sabah akşam da aç karnına hayıt tohumu çayına azıcık civan perçemi otu koy kaynat iç
Kubra001111 Byzz61 ben pcos değilim ama yumurta takibi yaparken kaliteli yumurta oluşması için doktorum önermişti canım
Eri Kubra001111 canım benim yumurtalarım 8ila 10 cm arası büyümüş 13. Günde başka hormon sorunum vs yok ne yapsam büyür
Eri Kubra001111 ama canım o progestrona yükseltiyormuş incir benim normalde iyi ama incir yiyince sınıra geliyor geçen ay ama şuan iyi