Esesta Yarın 13+2 günlük oluyoruz inşallah kızlar kontrolümüz var cinsiyeti öğrenebilir miyim ne dersiniz 😘🤲
GirlandBoy_Mom Esesta bende normalde devlet takipliyim ama özele gidicem perşembe günü enfeksiyon vs var son adet tarihine göre 11+6 oluyor ama 4 5 gün önden gidiyoruz 12+4 , 5 civarı oluyor bende öğrenirim inşallah erkek bebekse zaten erken belli oluyormuş canım
Limse 13+1 de bir umut gittim ama öğrenemedim. Özele gitmeme tağmen doktorum 16 da gitmemi net sonuö için beklememi söyledi. İlk gebeliğimde oğlumu 11 haftalıkken öğrendim. Sanırım erkekse ve pozisyonu uygunsa daha erken gösteriyo
Esesta Rbdrmx ay hepsi bir değişik görüpte söyleseler bizlerde mutlu oluruz dimi :) sağlıkla gelsinler inş
Limse Esesta Âmin canım benim Allah razı olsun şu an hamile olup bebek bekleyen herkes sağlıkla sıhhatle kucağına alsın inşallah. Hamile kalmak isteyenlere de Rabbim hayırlısıyla tez zamanda bu güzel haberi almayı nasip etsin
Esesta Gokturkmom_ oy masallah darısı bizlere inşallah nur hanım emzirdikce dua edin banada bizlere de
Parinas Esesta oğlumu 11+3 de kızımı 11+5 ye öğrenmiştim net bi şekilde. Özele gidiyordum. Ama her doktor söylemiyor aldırma riskini karşı. Görse bile söylemiyor bazıları doktora bağlı
Esesta Parinas ay Allah esirgesin ya neler yaşamışlar demekki sağlıkla gelsinler ben tüp bebek denemelerimden sonra geldi mucizem kız da olsa erkekte olsa benim iiim cilvesi öğrenmek
GirlandBoy_Mom Esesta çok su içen biriyim canım ya gerçekten bu kışın bile hep bidon bidon suyla geziyorum ama sağ tarafımda varmış yayılma ihtimali yüksek olduğundan gidicem
Esesta ****kızlar bu arada soğuk algınlığı eklem ağrısı ve burun akıntım var halsizim çok şükür ateşim olmadı hamilelikte grip oldunuz mu hiç bebeğimize zararı olmaz dimi
Esesta Busehazal2303 aa bende test verdim kan verdim ikili test için bişey demediler Buse hanım 11 . Haftada aldı ikili test
Cloverr Busehazal2303 bizde 12 hafta 4 günlük olduk yarın kontrola gidicem bizimkini de söylerler mi acaba 🫠🫠🫠
Esesta GirlandBoy_Mom hiç korkma önlemi alınır balım o zaman tekrarı olmaz inşallah sık çamaşır değiş ve ütüle bağışıklığımız düşüyor istemsiz
GirlandBoy_Mom Esesta bekarlığımdan beri var canım bi türlü aşamadım inan ama bu seferki değerlerim çok yüksek çıkmış bi an önce tedavi edilmesi gerek