Gece 12 den sonra yemeyi içmeyi bırakacaksın sabah 8 de aç karnına geleceksin dediler eczaneden bı Artımed 75 Gr glikoz aldirdilar ( fiyatı 55 TL)
Aşırı korktum çünkü 3 kez kan vericen o şekerli şerbeti içmek beni tedirgin etti bayılırım ederim falan diye korktum açıkçası. Bir de biliyorsunuz ki şeker yüklemesine karşı çok insan var bende bu yüzden korkarak ama mecburiyetten yaptırdım. Neyse sabah 8 de aç karnına gittim 4 tüp kan aldılar. 1 saat sonra 5 dakika içinde bu şekerli gazozu iç dedi hemşire sonra saat 10.40 a kadar orucsun tekrar gel kan alicaz dedi neyse içtim ilk bir şey yoktu böyle gazlı çilekli soda gibi bir şeydi. Tadı çok kötü değil ama aç olunca insanın içtikten sonra midesini bulandırıyor. Neyse 10.40 da gittim tekrar kan verdim. Ondan sonra biraz kötü oldum böyle tansiyonum düşer gibi falan oldu ama dayandım. 11.40 da bidaha kan verdim. Sonra işim bitti. Sonuç hemen öğleden sonraya çıkar dediler. Eve gittim kahvaltı falan yaptım 2 gibi gittim çok şükür şekerim 75 çıktı şekerimiz yokmus. 🤗