busraturan 32 yaşındayım ikinci gebeliğim. Bugün kontrolüm vardı. 8 haftalık. Doktorum ense kalınlığı biraz fazla dedi 10 gün sonra yine kontrole çağırdı. Kalınlığın gitmiş olmasını bekleriz dedi. Bu haftalarda böyle durum yaşayan var mı acaba?
Portakalatilla busraturan benimde vardı ikili üçlü testlerde yorulmamak için 11. Hafta da nipt yaptırdım kanda dna çok şükür sağlıklı şuan 31 haftaya girdik
A145N busraturan bacım 11,haftada bile ense kalın cikiyo ne saçma doktormus o ben 12.haftayi bekliyorum acele atmeyin bu kadar
minnie11 busraturan genellikle 11-14. hafta arasinda bakılır ense kalınlığına. Bu haftalardan sonra ense kalınlığına bakılmaz bile hatta
Canoski busraturan cnm ben 10 haftada gtmstm hatta küçük dmsti dktr ölçüm dgru ckmz demsti beni gerj gndrdi 12 haftada gttm olctu krkmanrml snnkide bence doktorda var bi sknti abartma 8 haftada asla belli olmz ense ztn düşük suan 3 üstü sorun
busraturan Kalp atışı yerleşimi haftasına uyumu herşey normal gözüküyor sadece ense kalınlığı var dedi
Mervenur055 busraturan aynı şey benimde başıma geldi şuan 13+5 oldum ikili taramayı bekliyorum doktorun ölcümü 1.8 mm cıktı iki ve üstünü tehlikeli görüyoruz ama sen yine yaptır taramayı dedi ultrason resminiz var mı
busraturan obiranne3 ilk gebeliğimde detaylıda bakıldı o zamana kadar böyle birşey demediler hiç bir sıkıntı yoktu, olmadı da çok şükür. Ama bunda 8 haftalıkken söyleyince ben de şaşırdım inşallah düzelir ve artmaz
okk Mervenur055 ultrasonda bakıyor düzelme olmazsa eger takibe alıyor zaten 5. Ay geldigindede detaylıda kontrol ediyor
Habilim Haftada ilk kez duydum bnde. Ense kalınlığı çok bariz mi oluyor ki hayret doğrusu. Ben de Ayrıntılı da belli olur diye bilirim.
busraturan Habilim valla ben de şaşırdım aslımda ama ultrasonda bana da gösterdi gözüküyordu. Bilemedim ki 🤷🏼♀️ bakalım 10 gün sonra yine gideceğim ne diyecek. Olmadı doktoru değiştireceğim
Beyzasari 12+5 de normal ultrasonda gördü doktorum ama bizimki 4.7mm çıktı şu an 14+5 deyiz takip ediyor doktorum gerekli testler yapılıyor
Canoski busraturan kck oldgu icn 8 haftalik bebegn ensesi ck belli olmzki cnm tbi gne dktr blr ama bence bska bi doktora görün derim