Senamstf  Aşağıdan yukarıya 2 şer gün arayla değerlerim bu şekilde. Artış oranı ilkine göre düşmüş sanki bu bir sorun mudur 🥺 Gerçekten çok stresli bir süreçmiş ya hayatımın en stresli zamanları sanırım 🥺
poyrazmom_ Senamstf gayet iyi değerler canım %60 artması yeterli zaten seninki 2 katından fazla artmış hep
Senamstf dilaraulusoy yaa inşallah canım benim artış oranı ilkine göre düştüğü için o bile beni korkutuyor. Ama içimi rahatlattınız Allah razı olsun 🙏🏻🥹🥰
Senamstf poyrazmom_ Allah razı olsun içimi rahatlattınız valla 🤲🏻🤲🏻🥹 o artış değerinin düşüşü bile beni korkutmuştu 🥹 peki kese değer kaç olunca görünür acaba bilginiz var mı 🥰
poyrazmom_ Senamstf 1500 üstü görünüyor diye biliyorum canım yani benim öyle olmuştu inşallah görürsün sağlıkla kucağına alırsın🤍
imcakir Evet düşük gibi görünüyor ama %60 tan fazla artış var korkulacak bir şey yok 🥰 hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻🌸
Senamstf imcakir inşallah canım benim Allah razı olsun çok teşekkür ederim 🥰 Bir de ilk ikisini öğleden sonra vermiştim bugünkü testimi sabah verdim ondan farkeder mi ki acaba ☺️
poyrazmom_ _34Merve kötü düşünme hayırlısı olur inşallah 🙏🏼 ben de düşük yaptım daha önce sağlıksız olduğu için