Meltemzel Kızlar salı günü 5+2 14 mm kese yolksac gözüktü salı günü çağırdı tekrar 6+3 oluyor bebiş gözükür mü
Liya3444 Meltemzel Gordunuz mu acaba bebegi bende 6+3 oldum bugun 3 gun once gittim kese 13 mm ama bebegi henuz goremedik
Kokusuburnumda Bekleyebilirsen cuma günü gitmeni tavsiye ederim muhtemelen duyulur ama duyulmama ihtimali de var boşuna stres yapmazsın kendine 🙏🏻 ben 6+5 te duymuştum 🌸
Meltemzel Liya3444 valla 14 milimde yolk ssc görmüştük hergün bir yaklaşık 1 mm büyürmüş bi hafta sonra gittim benek gördüm 22 milim felanmıştır içini ferah tut streese girmekte zarar verir 🌸
Meltemzel Liya3444 hemde çoook benim kesem şuan istenilen şekilde büyümüyor bizde bekliyoruz bebek güzel gelişiyor ama işte keseninde büyümesi gerekirmiş gerçekten başından beri hep stres stres daha zarsr verdiğini düşünüyorummm🌸
Liya3444 Meltemzel kesinlikle oyle rabbim hepimizin saglicakla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin 🥰
Liya3444 Meltemzel az once dayanamadim hastaneye gittim 16 mmm olnus kese kucuk bisey goedu ama 10 gun sonra gel dedi bi sorun da yok her sey normal dedi