Cisemk Kızlar 15+4 üm bugüne kadr doktorum sadece bir defa kan tahlili istedi bu normal mi yoksa sizde her ay istendi mi?
EdaMinaKele Cisemk yok cnm ben 26+4 teym mesela 2 kez istedi kendi doktorum sürekli istenmiyor bildiğim kadarıyla
MerveHandeSyed Cisemk kan değerlerine bakmak için tekrar ister ona göre kan ilacı yazar ama ilkinde kan değerin yüksekse Onu da istemeyebilir
Cisemk Senin erken canım belki ondandır. Bugun bir arkadasımla görüştüm doktorunun çok fazla kan tahlili istediğini söyledi . Acaba bende bir sorun mu var diye merak ettimde
Burcuuuuuu Cisemk Ben de 27. haftadayım. 6. haftadaki toplu gebelik tahlilleri dışında ilk defa geçen hafta istedi. Çok sık tahlil yapılmasına gerek yok bence. Özellikle 20. haftaya kadar değerler çok değişmiyor.
CerenSelvi Cisemk ben başta kan ve idrar verdim, daha sonra enfeksiyonum olduğu için çok fazla idrar verdim ama salı günü aşı için gidince heöşire iki ayda bir kan vermeniz gerekir hiç gelmemişsiniz dedi
Bebeqimm Ben 14haftalık hamileyim her gitmeme tahlil yapılıyor ikili tarama yapıldı 20gün sonra bidaha gidecem o zaman da yapılacakmış heralde
Deletedmom00012 Cisemk NekwaSultan kontrole gittim muayene etti. Bu defa çok güzel iki uç cm açılma var,biraz asagi inmiş dedi
Bebeqimm Bi sıkıntı yok ama tahlil yapılıyor kan tahlili idrar tahlili çok şükür temiz çıkıyor hepsi ama doktordan doktora değişiyor benimde bi arkadaşım var başka doktora gidiyor onda da fazla tahlil yapılmıyor
Drngrkm Cisemk aynen canim her ay bile degerlerimiz degisebiliyor mesela gecen ay d vitaminim iyiyken bu ay damlaya basladim.
Nuranaliayaz1 Cisemk ilk hamileliği öğrendigimde doktora gittim evet bir sürü kan tahlili yaptı idrara baktı uyuşmazlık vardı onun testini yaptı gittiğimde 5 hsftaliktim devlette yaptırdım
Drngrkm ozlemkocaoglu o haftalarda da benden detayli istemislerdi tsh, diger vitaminler, idrar, kan sayimi vs hepsine bakiyorlar ben de ilk gittigimde 5+5’tim
CerenSelvi ozlemkocaoglu hamile kalır kalmaz büyün değerlerinize bakılması gerekiyor kan ve idrar tahlili ile