Diloo54 babyiscoming_ kızarmış yumurta patates kızartması mıhlama zeytin peynir salata domates çay😀🫠🥰
Deleted33000 babyiscoming_ maşallah kız sana ben hiç hamileliklerimde bişey yiyemem ama çocukların kilosu da normal doğar hep benden alırlar vitamini
babyiscoming_ Deleted33000 benim iştahım çok açık maalesef 😂 haftasonu kahvaltına ekstra kuymak menemen biber patates kızartması falanda eklenir😂
Minnaksever babyiscoming_ yarım avokado 2 yumurta tahin pekmez bal tereyağı bi de çikolata parçalı kurabiye şimdi bı kurabiye ve süt yerim.kalorime sağlık 😁
ilkknurr707 Merve-metin hamile olup çalışan annelere hayranım ben başaramadım sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza 🤍🐣
Merve-metin ilkknurr707 amin inşallah kuzum 🙏🏻 benim ilk 4-5 hafta mide bulantım oldu o kadar sonrası çok rahat geçtiği için çalışıyorum bide il yerinin tek avantajı servis olması aktarmayla uğraşmıyorum oda benim için çok kolaylık canım rabbim evlatlarımıza sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
ilkknurr707 A145N 1 bardak süte 1 yumurta çırpıyorum çok az tuz çok az sıvı yağ öyle kısık ateşte pişirip ekmek banıp yiyorum bende 😂 Haşlanmış yumurta da severim ama onu beklemeye üşendim zaman sütlü yumurta yapıyorm eğer denemek istersen fikir olsun ☺️
Deleted33000 babyiscoming_ ohh maşallah maşallah yarasın bebişe normal hayatta bende iştahlı biriydim ama hamilelikte bı lokma yiyemiyorum