Evrimnbe Elyadd 30+3 de gitmiştim 1990 gr 41 cm demişti. 32+4 de gittim 2443 gr 43 cm dedi. Önde diyor doktor ve böyle giderse 3500 4000 olur diyo ama genelde erkek bebekler bu haftalarda ortalama böyle burada okuduğum kadarıyla
Elyadd Evrimnbe bizim kız bebisimiz, öncesinde iki gebeliğim oldu kötü sonuçlanan ondan endişelendim biraz, senin de erkek bebiş galiba, erkek bebekler kızlara oranla daha fazla kilo alıyor
Asilzedemom Elyadd oğlumda böbrek kanal genisligi vardı ama öyle olan cocuklar daha zayıf olur dedi böbrekler geniş olduğu için çişini yapmazlar tutarlar anne karnında da dedi ama genetik benimki bence babasida iri bir insan ama emmeseydi suanki kadar kilolu olmazdı deid doktor kemik yaşına bakıldı 7 yaş gozukuyor ama daha 4 yaşındaydı o zaman
ilkknurr707 Asilzedemom 3.hamileligim 50 kiloyla hamile kaldım şuan 67 kiloyum doğuma kadar 75 filan olurum heralde 🙄 😏
Asilzedemom ilkknurr707 ya düşük kiloda hamile kalmak çok güzel bence oğluma ben evlenirken 54 düm bir yada 67 olmuşum sonra da 33 e kadar 82 oldum sonra tekrar verdim 54 oldum emerken verince oda kilo verince ben tekrar yemeye başladım sonra veremedim de artık kaldı kilo tekrar 67 ile hamile kaldım 64 oldum şimdi 17 haftalık 67 oldu buda beni korkutuyor beslenemiyor mu ki diye ama oğlum kadar da olsun istemiyorum o kiloya 38 de ulaşsa bende rahat ederim
Nurtanesi89 Tugcenurmiray benimde 31+2 bugğn 1600 gram dedi. Seninle aynı ama bir hafta geriden dedi kilosu bana ☺️
Nurtanesi89 ilkknurr707 ayyy maşallah küvezde de az kalmış benimde erken doğum riskim var. Şuan 1600 kg 31+2 deyim umut oldunuz. 🥰
Namesiz6 valla ben 30+0 da gitmiştim heralde Erkek bebek 1790 dı biraz iriyiz biz. Şuan 31+3 deyim.7 gün sonra tekrar gidicem bakalım kaç olduk.
Nurtanesi89 Namesiz6 ohh valla önden önden büyüttün bebeyi 🥰 sana helal olsun. Bana doktor dedi ki ona da şok oldum. Kullandığımız tüp bebek ilaçları bu evrede devreye giriyor işte çocukların yeterince anne karnında kilo almamasına sebepmiş. Desim nasıl böyle bişey oluyor vücuttan hemen atılıyor mu sanıyorsun dedi. Meme kontrolleri de yapın memegrafi çektirin. 🥺🥺🥺 Daha neler duyacağız
ilkknurr707 Asilzedemom hayırlısı olsun ama fazla kiloyla doğum yapmak zor diye düşünüyorum tabi bünyeden fark ediyor hakkımızda ne hayırlısysa o olsun
Nurtanesi89 Tugcenurmiray bilmem ki bu hafta başka doktora geçtim oda aynı şeyi söyledi bir hafta geriden dedi. Her bebek iri olacak diye birşey yok kilo almaya devam ediyorsa sorun yok dedi. 😏
Asilzedemom ilkknurr707 fazla kilola ile hamile kalmakta çok kötü cidden 54 lere inip oyle hamile kalsaydım keşke ama nasip artık bunda kabul ederse doktor tuplerimi baglaticam ve sonra gitsin kilolar 🥰