haticeazakliatalar Artımed gebelik testi tamamen duygularımızla oynayan gebelik testi burdan benim gibi bilmeyenlere duyurulur. Alırken çok dikkat edin kan testim negatif geldi 🥹
Busemrzz haticeazakliatalar Aynen artımed çok yanıltıyor hep silik çift çizgi çıkartıyor ona güvenerek iki kerede kan testi yaptırdım ben onlarda negatif çıkıyor ama
Mom6535 haticeazakliatalar kuzu o hep öyle çıkarıyor alıyorsan prodoctor awox yada predictör al hem üzülmemiş olursun hemde güvenilir
Busemrzz Ama normalde bnm reglim çok düzenledir bu ay bişey var anlamadım 9 gün gecikti hala bi regli belirtisi yok gebelikle alakalıda bi belirti yok 🥹
haticeazakliatalar Mom6535 evet bana da tecrübe oldu ben zaten yeni evliyim 1 aydır çocuk düşünüyorum böyle şeyleri yeni öğreniyorum 🥹
Mom6535 haticeazakliatalar kuzu iyi markaları alıp yaparsan daha kolay olur Hersey senin için stres düşmanı bu işin kafaya takma akışına bırak inşallah kısa zamanda anne olursun 🩷
Serifebk7 haticeazakliatalar kesinlikle katılıyorum ben bilmeden sipariş vermiştim sonra burada yazılanları gördüm bir deneyim dedim hepsi pozitif çıktı erken gebelik aldım o negatif çıktı sonra adet oldum
FRVP20 haticeazakliatalar acaba son zamanlardamı kötü üretilmeye başladı iki hamilelğimde o testle öğrenmiştim bir hamilelğim de adetim 2 gün geçmişti birinde bir hafta