Arkadaşlar hala çok şaşkın , çok üzgünüm ..
Dün işteyken lavaboya gittiğimde pıhtılı birsekilde biraz kanamamin geldiğini gördüm . Hemen doktoruma haber verip gittim . Plasentamda daha öncede damarlı bir yapı gördüğünü soylemisti , ama sorun çıkacağını sanmıyorum bundan kendini çok yorma sadece demişti . Buna bağlı kanama olmuş. Gebeliğin başından beri küçük kanamalarla ilerledigimiz içinde seni artık bir perinatologun görmesini istiyorum dedi ve beni acil yönlendirdi . Detaylı haftamda gelmişti zaten hem onuda halletmiş olurum diye düşündüm bende ve gittim . Muayenemi oldum , ultrasonum çekildi . Sonuç olarak bebeğim çok şükür sağlıklı , 1 haftalık bir kemik kısaligı dışında bir sorun görünmedi . Oylede hareketliydi ki kuzum … Ama bebek ne kadar saglikliysa plasentasi da bir o kadar kötü durumda maalesef dedi doktorumuz . Plasenta biryere toplanmış kasılmış , heryeri damar olmuş ve çok kanama olmuş maalesef .. plasenta çok sağlıksız dedi .. birtakım riskleri anlattı plasentanın bebekten ayrılması , bebeği artık besleyememesi gibi . doktorun bile bebegime üzüldüğünü hissettim o an . Bebek o kadar sağlıklı ki çok yazık olur dercesine konuşmalar yaptı .. yapılabilecek birşey olup olmadigini sordum , şuan sadece yatak istirahati ve bol su icmekten başka yapabileceğin hiçbirsey yok maalesef olan olmuş çünkü dedi . Bol bol dinen , çok su iç inancın varsa dua et yaşam sinirina gelene kadar bebeğinin gelişimi devam ederse aksi bı durumda hemen alırız dedi . Yani böyle işte arkadarlar .. ellerim titreye titreye ayrıldım oradan . Tamamen Allah’ın takdirine kalmış bir durum .. kötü bir tablo var maalesef ama inşallah diyorum … Başına gelen var mı ? Varsa lütfen yazın ..