mervemurat16 28 gün kaldı. 3 gündür benden ben çıktı. Nefes alamıyorum artık, nefesim bana yetmiyor. Sancılar sürekli var, sürekli 🥴 36 haftalığım. Herkesin son 3 4 haftası böyle perişan mi geçiyor? 9 ay boyunca hiç bir sikintim olmadı ama son iki üç gun geçmek bilmedi. Daha 28 gün var 😵💫 bebek hiç durmuyor, karnımı deşiyor. Vajinama diken batiyor. Bacak aramdaki kemiklerim sürekli ağıriyor. Sürekli adet sancm var. Rahmime bıçak saplaniyor. Saat başı tuvaletteyim. Burnumdan aldığım nefes yetmiyor. Kalbim hızlı hızlı çarpıyor. Birden ter basıyor. Topallayarak yürüyorum sancilardan ve telefonda konuşurken bile nefes nefese kalıyorum. Otursam olmjyor, uzansam olmuyor, beynime basınç yükseliyor sanki. Uzaninca kalkamiyorm sancılar çoğalıyor. Midem genzime kadr yanıyor, sanki ejderha ateşi var içimde. Per perişan oldum 3 4 günde ya. İki hafta önce düğünde halay çeken ben, ayyy hiç agirlasmamissin iltifatlari alan ben şimdi Sürünüyorum. Herkes böyle mi? Nolur yalnız olmayayım. Yani bu son jaftalar bir tek bana böyle kötü olmasın