Elifezgi35 Bat 2 ocak bugun nimo erken gebelik testi yaptım çok ince 2. Çizgi belirdi ama 3 aydır yalanci pozitifler gördüğüm için heveslenemiyorum bu testle gebeliğini öğrenen oldu mu
gokcekocyigiit Elifezgi35 öncelikle hakkınızda hayırlısı, bende bu test ile silik çizgi de öğrendim ama regl günü yapmıştım ben, biraz daha bekleyin, regl daha yakınken yapın, ona göre kan verirsiniz 🙂
honey34 Elifezgi35 gordum canim bu ay 22 test yaptim farkli markalardan bu markada vardi 17 si pozitif verdi kan verdim negatif ve regl oldum
brtg Elifezgi35 https://imgyukle.com/i/Cp8Lvb Bende artmed yaptim ilk kan verdim 1.20 cikti days doctorun aldim bu test gorseli onun yine pozitif cikiyor nasil bisey anlamadim
sedakyhn Elifezgi35 bende de yanlış sonuc vermişti canım çift çizgi çıktı kan verdim negatif çıktı ve regl oldum
YaseminNurcanSu Elifezgi35 ben ögrendimm Canim 2 tane 15 dak arayla yapmistim ilki silik 2. Ondan dahaa silik cikti 136 ile ogrendim beta da 😊
honey34 Elifezgi35 oyle kotu hissettim ki eve gelince hepsini cope attim bidaha eve asla bu testlerden sokmam artik regli bekler kan veririm
Elifcr1 Bende yaptığında çıkmadı negatifti hastaneye kan vermeye gittiğimde hamile olduğumu öğrendim 🥹☺️
Elifezgi35 YaseminNurcanSu ben de yarın sabah başka testle tekrarlycam insallah sizinki gibi bir sonucu olur 🥰🌸