Elissaaa Haftamın içindeyim kızlar inanılmaz mide gazı problemim var 6. Haftadan beri lokma atsam ağzıma şişiyorum.İştahsızlık en üst seviyede zaten. Ne zaman geçiyor?? Ne zaman homidi gırtlak hamile modeline geçiyoruz tam olarak🙈
Burcuk Elissaaa gaz problemi yazmışsın 1 haftadır tatildeyiz eşinin ailesinin evindeyiz . Normalde gaz problemim yoktu buraya geldik şiştiö . Vc ye giremiyorum girsem de kapıda kilit yok hemen çıkıyorum. 😃
SibelGeres Elissaaa bende bugün 19.haftama girecem felaket gaz problemi var bide disardayken tutuyorum🤭 tam sisiyorum sonrada kasik agrisi oluyor😣
Edamurat Mide problemi bendede vardi 4 aylik hamileyim ve yani yani geciyo gibi ama yinede bagzi yiyecekleri yiyemiyorum sisiyorum hemen ins gecer seninde bagzilari 9 ay suruyo diyo cok korkmustum sukur gecti biraz
Elissaaa Edamurat oy oyy 9 ay mıı 🙁 İnşallah benimde 2. Trimesterde geçer.Gerçekten yaşayan bilir çok zor.Deli gibi yemek yemeyi özledim.Neyse onlar sağlıklı olsunda herşeye değer napalım
Esmagnc 7 haftalık ama sanki şişkinlikten gazdan 9 aylık hamile gibi duruyorum.Aç olduğum halde yiyemiyorum gerçekten gaz çok kötü bir şey 😞
Elissaaa Esmagnc Hem de ne 😢 açlıktan midemin gurulması dışarıdan duyulduğu halde bişey yiyemiyorum.Ahdım var eğer iştahım yerine gelirde normale dönersem aldığım kilolardan asla şikayetçi olmıcam.Çünkü yiyememek çoook kötü
Elissaaa NaimeYilmaz kayısı mı🤔denemek lazım onuda.Banada sarı leblebi çok iyi geliyor ama o da kabızlık yapıyor kısır döngü hep😣