[silindi] xJade güle güle büyüt canım hayırlı olsun 🌸🌸🌸 Allah bana da sen gibi doğum nasip etsin inşallah 🤲🏻 37+2 oldum ben de
xJade [silindi] Ayy az kalmış 🎉Amin inşallah çok teşekkür ederim ♥️ Allah bir avazda kurtarsın sağlıklı ve kolay bir doğum olsun inşallah 🌸🥰
xJade Deletedmom_121 amiin çok teşekkür ederim. Bende size ve ailenize mutlu sağlıklı ömürler dilerim. ♥️♥️♥️🥰🥰
gulcan_inci xJade bende Rizeliyim Artvin’de okudum ama evlendikten sonra Ispartada yaşıyorum ilk doğumum burda özelde oldu 2. yi şuan devlette düşünüyorum ama hangi hastane olur orası çok meçhul çünkü Haziranda tayin oluyoruz doğumum temmuz sonuna denk geliyor hayırlısı olsun
xJade gulcan_inci Bende eşimin işi burada olduğu için Artvin’de yaşıyorum. Diğer poliklinikler nasıl bilmiyorum ama doğum servisi cidden çok ilgiliydi. Küçücük bir hastaneden bu kadarını beklemiyordum. İnşallah sizde doğru doktor ve hastaneyi bulursunuz güzel bir süreç olur sizin için 🥰
gulcan_inci Rabiamina hayır hastaneye giderken ve hastanede de kayınvalidem belimi okşayarak okudu üfledi bende inşirah okudum hastaneye gelince Meryem ana otunu geniş kapta suya koyduk başta kavanoza koyduk küçük geldi açılma yapmadı orda şerbet sebili vardı ona koyduk 😅😅 şerbet doldurmaya gelen hemşireye de bi şok yaşattık sanki şerbet ottan önemli
gulcan_inci Rabiamina ve hamilelik boyunca da açıp dinledim çocuk ahlakına etkisi olduğu söyleniyor okumak daha iyi tabi
gulcan_inci xJade bizimde tayinde ilk tercihimiz Artvin olacak belki de orada nasip olur belki memleketimde
eses63t maşallah darisi bekleyen annelere olur insallhh benimde ilk gebeligim , 38+6 dayiz gece 12 en bri yogun makata yogun bir baski ve buyuk abdestim.varmis gibi lavaboya kalkiyirum acaba dogum baslangicimi
gulcan_inci eses63t büyük abdest hissi ile doğumum başladı annem ısrarla başladı diyor yok ben kabız oldum diyordum sancılar bastırınca anladım zaten çok sürmedi ikna olmam yarım saat içinde sıklaştı ama hastaneye 2 saat sonra vardım ve 5 saat sonra doğumum oldu acelesi yok yani ve benim ne nişan ne su gelmediği için ikna olamadım başladığına. Olmayadabiliyormuş. Doğum öncesi kesemi patlattılar öyle doğumum hızlandı
xJade eses63t Benim ıkınma ve büyük abdest hissim sancılarım dan sonra başlamıştı. Daha öncesinde böyle bir hissim yoktu ama sancılarıniz yogunsa bi kontrole gidin isterseniz. Belkide bebek kanala girmiştir ondan baskı yapıyordur. Direkt doğum başlangıcı diyemeyiz bence🙏🏻 birde emin ol doğum sancısı gelince çok iyi anlıyorsun diğerlerine göre daha istikrarlı ve daha şiddetli oluyor.
eses63t gulcan_inci aaa demek ki bu belirtiymis ben hep adet sancisi gibi daha siddetli bir agri bekliyirdum ama buyuk abdest hissiyati ve makata baski oluyor surekli esimi uyandırıp bir kontrole gidleim ozamn
eses63t gulcan_inci bende bu belirtilri bekliyirdum surekli ama hicbiri olmadi sadece makata baski var benim adet agrilarimda gep makat tarafinda olurdu ve adet oldugum zamn makata baski olurdu
gulcan_inci eses63t bence hemen gitme bekle zaten doğum belirtisiyse seni evde bırakmaz o ağrı seni mutlaka hastaneye götürtür duramazsın mutlaka gidersin acele etme hastanede yatırdıklarında beklemek daha sancılı oluyor uzun sürdüğünde de suniye yöneliyorlar sancılar 10 dakikada bir ken yola çıkmanı tavsiye ederim yakınsa yani
gulcan_inci eses63t ben ramazanda sahurdan sonra bulaşık makinesini yerleştirecektim izin vermedi o his düşün büyük bi ağrı değil ama ayakta da tutmadı yapamicam dedim hala anlamamıştım annem ısrar etmese hazırlanmayacaktım belki de duşa girdim oyalandım 2 saatlik yolumuz vardı yolda 5 dakikada bir sancı ıkınma geldi sanki yetişemeyecekmişim gibi 5 dakikada 1 ne demek yani ama sonradan artık açılma geri mi kapandı biraz bilmiyorum 10 dakikada 1 e düştü ve 7 saat sonra doğum oldu anında kimse doğurmadı yani merak etme
eses63t gulcan_inci ben osmaniyedeyim dr urfada eger sancilarim baslamissa yola cikalim dedim ama simdide baski durduu
eses63t gulcan_inci evett baski oldugu zamn turumemi engelliyor sunnetli cocuklar gbibi yuruyorum son yarim saattir birsey yokk biraz dahami beklesem dedigim gibi tek sıkıntim drumla aramizdaki mesafe 3,5 saat
xJade eses63t su gelmediyse kanaman vs yoksa biraz bekleyebilirsin bence. Hatta ılık bi duş al uzan sancın geçiyor mu bi bak. Doğum sancısı ne yaparsan yap geçmiyor çünkü.