Iremsvn ben insülin kullandım baya zorlandım şeker yüzünden ama çok sıkı diyetteydim bebeğim de çok kilo almadı. Dikkat etmediğimde aldı suyu falan hemen artıyordu ama 1 hafta sıkı diyetle düzeliyordu. Doktorum 40. Haftaya kalırsa imza alırım literatürde 39 hafta olmadan insülin kullanan şeker hastasının doğum yapması gerektiği yazıyor dedi, bebek riske girermiş yani. Ben de artık kurtulmak istiyordum 38+5de karar kıldık doktorumla. Suni sancıyla başladık hemen sezaryen istemedik ilk açılmam falan oldu sonra ilerlemedi 9 saat sancı çektim en sonunda pes ettim sezaryene girdim meğer kordon dolanmış ondan ilerleyememiş miniğim. Kordon dolanmasa planlı şekilde suni sancıyla doğuracaktım gayet. Sonuç olarak 38+5 de 2700 gr 47 cm kızım doğdu. Kilosu düşüktü ama bunu ben tercih ettim iri bebek olmasın diye kilo aldırmayayım diye ona göre beslendim ve bebeğim şekerden etkilenmedi. Size bağlı herşey. Sezaryen olursa da olur her şeyden önce onun sağlığı önemli bazen benim gibi naparsanız yapın bebek kendi belirliyor