tosuncuk25 Kızlar bebeğime ilk eşyası olarak anne yanı park yatak almak istiyorum. Önerilerinizi rica ediyorum. Herkes Kraft markasından alıyor. Max. Bütçem 4.500-5.000 TL civarında. Ne almalıyım sizce. Kaliteli olsun istiyorum bir yandan da.
Kaderkks tosuncuk25 instagramdan elelebabye bakabilirsiniz ben ordan almıştım 4 yıl oğluma kullandım çok memnundum bi sıkıntı yaşamadım
akkaya_1234 tosuncuk25 ben bu akşam sipariş verdim elele madre herkes tavsiye etmiş bi de indirim vardı hala var indirim 3800 e falan aldim inşallah memnun kalırız bebeğim güle güle kullansın benim ilk gebelik 🤗😊
Hamide_00 tosuncuk25 elelebaby anne yanı tavsiye ederim canım iki yıl oldu alalı hiç sorun yaşamadık sadece hediye gönderdikleri yatak iyi çıkmıyor onu da kendiniz isterseniz iyisinden alırsınız
burcualtin Ben çoook uzun araştırmalar sonucu elele markalı park yatağı aldım, çok memnunum. Çok sağlam, kullanışlı, şık da ayrıca (bizimki açık kahvemsi gibi olan renk). Tavsiye ederim
Feslegenci tosuncuk25 ben yeni aldım kullanmadım ama sağlamlığını kalitesini beğendiğim kanz marka var bir ara indirime girmişti 3000e kadar düşmüştü yatağını ayrı almanız gerekiyor onun harici çok hoş duruyor kaliteli malzemesi de ayrıca katlanıyor ve çantası da mevcut
Alya-veanne tosuncuk25 ben E bebekten baby blus safe nest aldım marka olarak . E bebek park yatakları birbirinden güzel bu arada gayet sağlam suan bebeğim henuz dıgmadı ama kurdum odada bekliyor 🥹🩷
tosuncuk25 Onerileriniz icin cok tesekkur ederim kizlar genel olarak ortak nokta Elele Madre model olani onermissiniz arastiriyorum hemen
Edosca tosuncuk25 takip edim geçen gün Yoyko 3.800₺ düştü hepsiburadada bende Yoyko aldım arkadaşlarıma da Yoyko aldırdım sürekli indirime giriyor takip edebilirsiniz yoykonun muadili elele ona da bakabilirsiniz
Feslegenci tosuncuk25 Kraft işbir comfort plus 10 cm oyun parkı yatağı yazınca çıkıyor Ty de şuan 890 tl