Merhaba hanımlar, öncelikle isteyen herkese rabbimin bu duyguyu nasip etmesini kimsenin kucağını boş bırakmamasını diliyorum …
1.5 yıldır evliyim,sadece evlenince ilk ay korunduk ,doğum kontrol hapı kullanarak .Sonrasında hep çocuk istedik ama 1.5 yıl boyunca nasip olmadı, çok stres yaptım çok üzüldüm, hastaneye gittiğimde kimi zaman her şey yolunda kimi zaman da pcos var gibi denildi .Eşimden sperm testi istendi ama eşim yoğun iş temposu nedeniyle hep erteledi .Bir gün bor sayfada faydalı olan bir kaç bitki okudum ,bunları reglim biter bitmez içmeye başladım ve yumurtlamam başlamadan bıraktım, yani max 10 gün kullandım, sabahları aç karna hayıt tohumu demleyip içtim ,öğlenleri soğan suyu kaynatın,akşamları da aslan pençesi otu demledim ,10.gün bıraktım, eger yumurtlarsam olumsuz bir etkisi olmasın diye ,ve o Ayyyy hamile olduğumu öğrendim binlerce kez şükür. Ve gerçekten stres de çok etkiliyor hanımlar, evet stres yapmayın demek kolay stres yapıyoruz oluyor ama ben o Ay hiç bebeğe odaklanmadim,nasıl olsa bizim çocuğumuz olmuyor, biz sonunda tüp bebek yaparız, tip çok gelişti, Aralık bitsin tüp bebek yaparız diye düşünüp bebekle ilgili her şeyi sildim ve ilişkimize odaklandım, sormak istedikleriniz olursa yardımcı olmak isterim.