Snnddhbdbdnr Kızlar su trend olan sırt çantasından illa ki alan vardır Ben Ali ekspres ten sipariş vermeyi düşünüyorum fakat Kullanan varsa memnun yada , memnun olmayanlar Şundan aldan daha güzel olur diyenler Yardımcı olursanız sevinirim
Tuubaaa Snnddhbdbdnr bir kaç hafta önce AliExpressten sipariş verdim yakın zamanda gelir diye bekliyorum. Komşum ordan almıştı, çok beğenip memnun kalmıştı bende çantayı inceledim beğendim💃 Sayfanın kendi yorumlarınada baktımve sipariş verdim 😍🌺
Yasemincifci Snnddhbdbdnr ben sipariş ettim gayet güzel ve kaliteli kullanmadım henüz beneğim dopunca kullancam inş
Svyglc Snnddhbdbdnr merhaba ben daha yeni aldım aliexpressten çok.kaliteli geldi kesinlikle tavsiye ederim. Instagram'da 180 TL'ye sattıkları çantayı ben 90 TL'ye aldım 😊😊
meva_ Snnddhbdbdnr ben İnstagram dan aldım orijinal görumceme hediye almıstım o kullanıyor çok memnun şimdide kendime aldım kalitesi fln çok güzel kullanışlı ben 130 a aldım canım ama aliexpressten le ilgili bilgim yok fakat alıp memnun kalan illaki vardır çok kullanışlı bi çanta gerçekten ..
Seherr Tuubaaa canım gitti gidiyorda falan var fiyatı 170 tl civarı ali expreste daha mı uygun oluyor fiyatı
Birhanim AliExpress den 89a sipariş ettim 16gün sonra elimdeydi. Çarşı pazarda satılan 200 liralık çantalardan daha kaliteli bi sıkıntı olmadı kargoda vs. Aldığınız satıcının sattığı ürün sayısına dikkat edin bi de yorumlarına 🌸
Birhanim Papatyasever TRY 34.19 27% İndirim | Büyük Kapasiteli Mumya Analık Bez Torba Protable bebek Bezi Çantası bebek hemşirelik Arabası Çanta bebek bez çanta Bebek Bakım https://s.click.aliexpress.com/e/bLwdJAbm
Tuubaaa BaharSefvan yoo ürünü alırken herhangi bi problem olmadı 👍henüz teslimatı gerçekleşmedi ama teslimatta da bi sıkıntı olacağını zannetmiyorum ordan ilk alışverişim değil🌺
BaharSefvan TRY 14.80 43% İndirim | Büyük Kapasiteli Mumya bebek bezi çantaları Fermuar Anne seyahat sırt çantaları Analık Çanta Hamile Kadın Bebek Bezi Hemşirelik bebek bezi çantaları https://s.click.aliexpress.com/e/5GPCa7I Kızlar ben bu tarz düşünüyorm da fiyat olarak 38₺ yazıyo ben mi yanlış görüyorm 🤓
Mevadad Aliexpressi yoğun kullanan biri olarak giyim ile alakalı hiçbirşeyi önermiyorum. Mağaza ne kdar kaliteli olursa olsun Tr üretim alın derim. Boya içerikleri çok kötü. Kullandıkları kimyasallar farklı. Made in chine yada prc yazan şeyleri almamaktan yanayım. Bebekle alakalı ürünler için
Tuubaaa Haticekckkk biraz aşağıda seç yazısı var oraya tıkladığınızda tüm renkler çıkıyor her birinin fiyatı değişiklik gösteriyor 34-97 lira arası fiyatlar diyo zaten bir çok dengi tükenmiş 😏 ben aldığımda 80 liradan almıştım.