sevimlikek Yemek yedik çocuklar erken uyudu kesin uyanacaklar bende dinleniyorum sizler nasılsınız napıyorsunuz hamiş olan anneler hamilelik 🤰 nasıl gidiyor bebişi olan anneler bebişli hayat nasıl gidiyor
Zaxhra sevimlikek 36 haftayiz uyuyamiyorum bir türlü. Ayağa kalmada zorlaniyorum yerimde dönemiyorum. Yürümekte zorlaniyorum😩😩 ne zaman gelir bilmiyom🥹
MerveA2020 sevimlikek Oğlumla oyun oynuyoruz ama 36 haftayı geçtim artık çok zorlanıyorum tabi o beni anlayamıyor son 15 gün kaldı idare etmeye çalışıyorum 😅
Nuurr22 Bende oğlumu uyuttum 8 de erkendi ama çok uykusu gelmisti yemek yedim uyandi simdi babası gelecek onu bekliyoruz biraz oynasınlar tekrar uyutacagim özlüyor babasını
Meltemanneolsun Squid game 2. Si çıkmış onu izliyoruz baya da sardı. ☺️ Bugün çok bulantım oldu bı güle bı ağlaya geçti günüm
YyyyYasemin sevimlikek kasık ve bel ağrısıyla uğraşıp duruyoruz işte 10 haftalık olduk ama aşırı ağrım var popoma doğru vuruyor şimdiden 🥺
Minnaksever sevimlikek yarın kızımın kreşinde etkinlik yaptırıcam hazırlıkları yaptım kızımı uyuttum şimdi tepside kalan kurabiyeleri sütle götürcem 😁 ikinci bebe olduğu için hamilelikten pek bişey anlamadım ayakta öyle koşturmayla geçiyo 38 günümüz kaldı kavuşmaya 😍