Kubra_811 Haftadayım karın ve şiddetli bel ağrısı yaşıyorum işyerinde belim batıyo sanki zor duruyom ayakta.sindirim hazımsızlık da var sürekli kabızım afedersiniz.doktora göre hepsi normal
gulsahdgn Bende iştah ta yok 2.5 kilo almışım sadece gaz olmasın da alayım veririz bir şekil de tek duam gaz olayından kurtulmak umuyorum misler gibi geçer herkesin sizin teşekkür ediyorum 1kopek1bebek
T-159 snylyy geçmeyecek diye korkuyorum yaa birsey yiyemiyorum korkudan yanımda dış fırçası dış macunu ile dolanıyorum vallahi
Turuncukadin Çılgınca enfeksiyonlarla devam ediyor bir türlü kurtulamadım. Tek sorunum bu Allah başka dert vermesin🥰
Senaaaskr aleynaeskici_0 inşallah bende de öyle der doktorum 🥰 ve bir an önce normal yemek duzenime geçebilirim
AybenYB tazeannesese benim doktorum öyle bir tanıda bulunmadı ben de zaten öyle olduğunu düşünmüyorum çünkü idrara çıkarken yanma vb olmuyor 🙏🏻
Fufu09 tazeannesese doktor bana ilaç verdi ama sürekli tekrarlıyor şuanda kasıklarım ağrıyor başka ne yaptınız
tazeannesese Fufu09 benim geçmedi henüz fitil kullanmaya dewam ediyorm. Extra olarak bol su içiyorum pamuklu bez kullanıyorum onuda da ütüleyerek kullanıyorum
Me_liike bulutsm benimde son adete göre 4 haftalık hamileyim inşallah bizde cuma günü kontrolum var o zaman kalp atışını duyarız