sendekimsinnn Kızkar 22 aralıkta yumurtlama görüp değerlendiren varmı acaba 5 gin oldı yumurtlamadan 2 gün önce en son korunmasız ilişki olmuştu bu 2 gündür baya akıntım arttı afedersiniz ama şeffaf uzayan bi akıntı bu normalmi acaba ya
birannis_ Bende 20 aralıkta yumurtlama oldu ama bugün baş dönmesi, bulantı ve kasıklarda kramp var 2 gündür. Erken test için de daha erken bekliyorum ama akıntı yok daha önceki gebelikte de ben akıntı yaşamadım
sendekimsinnn birannis_ benimkide 4 -5 ocak galiba düşükten sonra oldugu için tam net bilemiyorum ama yumurtlamadan 14 gün sonra bat oluyor galiba
birannis_ sendekimsinnn düşük yaptığınız gün regl ilk günü oluyor oradan da bat baz alabilirsiniz bana doktorum öyle demişti yumurtlamadan sonra 14 gün regl oluyor doğru ben takvim tutuyorum oradan düzenli takip yapıyorum
sendekimsinnn birannis_ bakalım olcakmı çünkü ben yumurtlama ve çatlama gününü değerlendirmedim yumurtlama 22 de ben 20 aralık korunmasız ilişki yaşamıştım olursa olur olmazsa olmaz kafasındayım
birannis_ sendekimsinnn Bencede psikolojik olarak da çok etkileniyoruz o yüzden akışına bırakmak en güzeli Rabbim hayırlısını versin inşallah güzel sonuçlar alacağımız bir yıl olsun