Eliffklsn BusrAsil2019 iki erkeği bunyemiz nasıl karsiliycak cok merak ediyorum yaşayip görelim artk :))
BusrAsil2019 Eliffklsn ya sizinde mi oğlan 😀 yok yok kesinlikle erkek senesi. Ama şunu farkettim bizden bir kaç hafta önde olanların bebeleri kız farkettiniz mi 🤦🏻♀️😀
Cheryy1 Eliffklsn 30+5 bir anda agirlasmaya basladim bu haftalara kadar neredeyse bir sıkıntım yoktu ama bu hafta icinde yururken ayaktayken karnımda sertlesme toplanma oluyor asiri mide yanmam var 😊 son 2 3 gundur yataktada saga sola zor donmeye basladim 🥲 nefes darlığı yaşıyorum burun tıkanıklığımda uzun süredir bir türlü geçmiyor ve cok cabuk yoruluyorum 🥲 gogus kafesim batiyor bu zamanima kadar gercekten prenses hamilelik yasamisim resmen🎀 bide gebelik şekeri cikti 😏😏🥴
Eliffklsn Cheryy1 son haftalar cidden daha zormus candan can çıkıyor kolay olmayacak tabiiki ama şu zamanın hamilelikleri bile zor geçiyor yediğimiz içtiğimizden mıdır anlamadim gitti inşallah güzel haberler alalım hepimiz de 🥰
Alp2108ask Eliffklsn sol göğüs tarafında kaburga batması yaşıyorum resmen nefesim kesiliyor 🥹 2 gündür çoğaldığı için geceleri uyku haram oldu. 🥹 Sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah 💞🌹
Eliffklsn minikbebegim06 aynı gün doğum yapıyormusuz bir de bu kadar denk gelir :)) inşallah hayırlı haberlerimizi görelim burda 💜
Nart Eliffklsn 30+6 çok zorlanıyorum karnım çok büyüdü eğilemiyorum bir iş yapsam hemem nefez nefeze kalıyorum Allahın iz iyle inşallah bari 38 haftaları görürüz her ne kadar zor olsa da zamanında doğarlar inşallah
Eliffklsn Nart inşallah zamanında gelmelerini hepimiz isteriz ama böyle de çok canımız yanıyor benim 4.5yasinda bı oglm daha var okula götür getir bile yetiyor bana Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
mucizemgelsin61 blackeagle Bende 33+3 bendede karın ağrısı var yaaa son aylarda böyle karın ağrısı başladı ara ara adet ağrısı gibi vurup geçiyor sizin nasıl
blackeagle mucizemgelsin61 aynen benimde öyle adet sancısı gibi sanki sonra geçiyor bugünde mesela arka boşluğum ağrıyor her gün yeni birşey 😴
Eliffklsn mucizemgelsin61 magnezyum kullaniyor musunuz bana yeterli gelmiyor oyuzden ağrı yapıyor gibi geliyor günde 1 adet
xmotherx Bende 32+3 kaburgalarım çok fazla ağrıyor gerçekten zor nefes alıyorum yatakta dönmek eziyet bir de doğum korkusu çok fazla ilk doğumum olacak sürekli aklımda kötüyü düşünmek istemiyorum ama neyle karşılaşacağımı bilmediğim için çok kaygilaniyorum 🥺
Eliffklsn xmotherx benim ikinci olmasına rağmen ben de korkuyorum canım ama yapacak bişey yok bu bebek bı şekilde çıkacak içimizden :) rabbim o yollarda eylemesin 4 tane yastıkla yatıyorum ben de artık sırtıma ayrı karnıma ayrı bacak arama başımın altına ayrı nasıl uyuyorum bilmiyorum bile çok zor cidden
Ozlemengin Eliffklsn 31+2 oldum benimde pelvik kası ağrılarım ve kasik ağrılarım con fazla bebek çok fazla aşağıya doğru baskı yapıyor hayırla bitsede alsak bebekerimizi kucagimiza
Eliffklsn Ozlemengin çatı kemiği ağrısı dimii ikiye ayrılacak gibi hissediyorum bebek kilo aldıkça da ağırlığımiz artıyor cidden rabbim yardımcımız olsun
Nart Eliffklsn sizi çok iyi anlıyorum benim de oglum 6.5 yaşında okula götur getir çok yoruluyorum inşallah sonuna kadar sorunsuz geçiririz 🙏
minikbebegim06 Eliffklsn inşallah hayirli haberlerimizi görelim ya doğum yapınca yazalım yine ne zaman yaptık diye 😀