Minikfasulyem_1 25 haftalık hamileyim nasipse nisanın başlarında olacak doğum düşündükçe bi heyecan korku sarıyor ilk gebeliğim başıma neler gelicek neler yaşıcam sezaryen mi normal mi olacak bunlarıı düşündükçe pır pır ediyor kalbim biraz da korkuyorum açıkçası 🥺🥹
Tugceeayo Minikfasulyem_1 bende 20 haftalığım mayısın 10-15 i arası doğum söylendi ilk gebeliğim çok korkuyorum ve çok heyecanlıyım ama sezeryan düşünüyorum ben
Minnaksever Minikfasulyem_1 hani bı söz var ilkinde korkuyosun çünkü başına ne geleceğini bilmiyorsun ikincide korkuyosun çünkü başına ne geleceğini biliyorsun diye.ikinciye 38 gün kaldı söyleyeceklerim bu kadar 😁 ama bu sefer biliyorum ki nolursa olsun unutup gidicem ve yavruma aşık olucam her şey geçecek yeter ki saglikla atlatalim ♥️ akışına bırakın evet insanlar anlatıyor şöyle kötüydü böyle kötüydü diye ama en nihayetinde 2.yi de yapıyoruz o kadar zor ve unutulmaz olsa yapılmaz öyle düşünün 🙂 sağlıkla gelsin kuzunuz 🥰
iskhilal @“Minikfasulyem_1”#ayo ayy bende öyle düşünmemeye çalışıyorum. 25 haftalığız açıkçası doğumun bayrama gelecek olması da tedirgin ediyor resmi tatil 😄 bende ekol hastanesi Gürsoy pala takipliyim
Minikfasulyem_1 iskhilal aaa bende irfan beyin takipli hastasıyım ☺️ doğum ücreti ne olacak acaba size bir şey söylediler mi
mucizemgelsin61 Korkunuz erken başlamış ☺️ ben 33+3 haftalığım aşırı derecede korku başladı öyle böyle değil kabuslar falan görüyorum her gece o kadar 🙄
Minikfasulyem_1 mucizemgelsin61 arada böyle yalnız kaldığımda maalesef düşünmeden edemiyorum doğumumu 🫠
Minikfasulyem_1 Minnaksever evettt çok haklısınızz 😂 bir tek ben doğurmuyorum herkes yapabiliyor hemde tekrar tekrar bunları düşünerek birazcık rahatlatmaya çalışıyorum kendimi 🫠 hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebeklerimizi 🙏🏼
Minikfasulyem_1 Alpmom__ ayyy nasıldır heyecanınız inşallah sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza her şey istediğiniz gibi ilerler umarım 🙏🏼 sezaryen mi olacak siizn
Alpmom__ Minikfasulyem_1 Heyecan , stres hepsi bir arada . İlk gebelik olunca bir de başına ne gelecek bilmiyorsun 🥲 evet sezaryen olacak
Minikfasulyem_1 Alpmom__ evet bazen düşünüyorum anneannem nasıl sekiz tane çocuk doğurmuş diye 😂 ben birini nasıl doğurucam diye kara kara düşünüyorum 😂
Alpmom__ Minikfasulyem_1 ay maşallah 😂😂 bende sizin gibiyim valla nasıl doğurcam , nasıl bakcam diye düşünceler sardı beni 🥹 doğum hikayemi güzel geçerse yazarım okursunuz inşallah 🥲🥲
Minikfasulyem_1 Alpmom__ inşallah elbette okurum inşallah ağrısız sansıcız bir doğum hikayeniz olur sütünüz bol olsun 🤍🍼
Boncuk15 Bende 30 haftalığım ikinci gebeliğim inanılmaz korku var kızıma bakamıyorum daha şimdiden çok duygusalım o gün nasıl gelecek o gece sabah nasıl olucak amalyetw nasıl girecem diye şimdiden stresteyim
Tugceeayo gmz_cpkn_96 evet ya kıyafeti düşünüyorum eşyalar nasıl olucak kafam karışıyor hele doğum sonrası yapabilicek miyim uykusuz günler