celileturk Sancımdan sonra açıklığım 1 sancımden 9a 20 dk da çıktı. 10 dk da Doğum yaptım yarım saatte sancı cektim sadece
Yaden celileturk masallah . Lohusanin duasi kabul olurmus. Bana da dua et kardesim, kolay ve saglikli dogum olsun .
JeyranAhadova ayy ne guzel, darısı bashıma) Tebrikler, Gozunuz aydın canım!❤️ Hayırlı ugurlu olsun gelishin minigin😍
Kubracls celileturk ay canım seninle haftamız aynıydı postlarda da konuşuyorduk bana da dua eder misin biran önce alayım oğlumu kucağıma 😘Rabbim analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah meleğini 🙏
Mrry celileturk maşallah ne güzel güle güle büyütün🌸👼🏼 nasıldı ağrınız acaba ilk başladığında açılma oldukça nasıl ilerledi ağrı
celileturk Mrry ben aşırı bir Ağrı yaşamadım ya. Bir anda açılmam bir cm den çıktı 9 a sancı açılma bir saat sürdü Doğum ve alttan dikiş 20 dk ☺️ Meryem ana otu koydu annem suya babam Meryem suresini okudu sağolsunlar
SevgibiR celileturk ilk doğum mi 1 saatte mi.toplam sancı cektin anammm evde fln beklesen bebek doagacakmis
celileturk SevgibiR evet ilk Doğum. Doktorum rekor Doğumu seninle yaşadım dedi 😂 Meryem ana otu na İnan’ın ben inandım. Birde Meryem süresi okudu babam saha bitirmeden kızımı kucağıma aldım
CansuCaTurkmen MaşAllah canım gözün aydın sen kavuştun darısı bize olsun burdaki herkese dua et herkese kolay doğum nasip olsun inşAllah 🙈🙈
SimaTuranAslankaya celileturk öncesinde bir belirti var mıydı psikolojim bozuldu ya 40a kadar doğmazsa diye 😢
celileturk SimaTuranAslankaya hiç belirti olmadı. Doğum yaptığım gün, dışarıda ailem gelmişti gezdik dolaştık eve geldik yemek yedim falan hiç anlamadım
celileturk Beriliko evden giderken , ben huyluyum temiz olsamda bi alırım alt bölgeyi almışken de duş ta aldım tabi
Zuleyhakaan celileturk benımde ilk doğumum ilk sancıyla kucagıma almam 45 dakıka sürdü😂 darısı ikincilere