Ozlmulpk Kızlar 18. Haftandayım ama hala renkli ultrasonla bakılmadı sizde ne zaman bakıldı yada siz mi istediniz
Asi_07 Ozlmulpk detaylı ultrasonu diyorsunuz galiba 20 24 haftalar arası bakılıyor 22 haftalıkken girmiştim ben doktor o haftanın daha uygun olduğunu söylemisti
Elis27 Ozlmulpk devlet hastanelerinde renkli bakılmıyor özele gittiğiniz zaman haftası bakmaksızın her zmn bakılıyor. Bahsettiniz detaylı USG ise 18 ile 24 arasında bakılıyor onada siz randevu alarak gidiyorsunuz devlet yine renkli bakmıyor ancak özelde giderseniz renkli görebilirsiniz
TKumsall Ozlmulpk normal renkliye 11+5te vermişti bana ama siyah beyaz çıkıyor yine ekrandan renkli halini çekmiştim ben ondan sonra ki her seferinde renkliye dönüp yüzünü çekmeye çalıştı doktorum
Elis27 Ozlmulpk l ben de kere gidiyorum 16 haftalıkken özele de gittim 4 d bakıyor ve USG resmini öyle veriyor kendisi açıyor biz hiç talep etmiyoruz ama devlette renkli hiç acmiyorlar hatta bende göremiyorum bebeği Dr kendi bakıyor ve USG resmi de hiç vermiyor . Detaylı da da ben hiç gormedim sadece kendisi baktı Dr yine göremedim şehir Hastanesi’nde
mcansu Ozlmulpk bebek küçükken değil de biraz daha büyüyünce bakıyorlar renkli daha doğrusu 4 boyutlu USG o zaman yüzü gözü belli oluyor iyice. Benim de en son kontrolde bakıldı en son renkli iyice yüzü gözü belliydi
Aleyysss000 Özel takipliyim her gitmemde kendisi renkli ultrason veriyor doktorunuza bir söyleyin isterseniz
Ozlmulpk Aleyysss000 bu sefer söyleyeyim yoksa bakacakları yok herhalde bende siyah beyaz dan bişey anlamadığım için çok renkli görmek istiyorum
mcansu Ozlmulpk 27 haftalık olduk detaylıda verir sonraki ay tekrar verir muhtemelen diye düşünüyorum ikinci gebeliğim ikisinde de detaylıda ve sonrasında ara ara vermişti doktor ama 16da falan da vermişti oğlumda. Doktordan doktora da değişiyor aklına geldikçe veriyor muhtemelen
myavocado Ozlmulpk ayrıntılı - detaylı USG yi kastediyorsunuz diye düşünüyorum. 22+1 de bakıldı. Perinatoloji veya radyoloji bölümünde yapılacak, doktorum yönlendirmişti vaktim geldiğinde ama sizin de yaklaşmış vakti randevu şimdiden almak gerekebilir doktorunuza sorun bence
Ozlmulpk myavocado aslında detaylıyı kastetmedim onun bakıldığı haftayı biliyorum bu haftaya kadar bebeğimi renkli olarak hiç görmedim bakmadı doktor o yüzden sordum
myavocado Ozlmulpk anladım, cihazı mı yok acaba. Her muayenede renkli,, üç boyutlu ultrason ile de bakıp fotoğraf veriyordu benim doktorum, onun belli bir haftası yok çünkü