Herkese selam . Bundan 2 gün önce yazmıştım suni sancı icin yatısım yapılacak diye . Dün sabah yatısım yapıldı saat 8.30 gibi suni sancı icim fitil verildi serum takıldı . Sancıyı vermeye başladılar nst ye bağlandım. Dışarıda sancım 79 civarı cok yoktu ama karnımın icinde dehşet sekilde bir şeyler sıkısıyordu ebelere dedim daha bu hicbir sey falan dediler. Neyse güle oynaya ben suni sancı almaya başlamışken bir anda bebeğimin nabzı düşmeye başladı. Ters bir seyler olduğunu anladım eşim de anladı biz panik yapmadık. Doktorum geldi bes on dakika daha dursun dedi baktık nabzı daha da düşüyor kordona dolanmış bebek muhtemelen sancıyı kaldıramıyor nabzı düşüyor dediler biz de doktorumuz ne öneriyorsa onu yaptık. Hemen işlemleri durdurdular imzaları attım ve 10 dakika icinde ameliyathanedeydim. Ne olduğunu anlayamadım bile inanın ki . 30 dakikada bebek doğmuş ben cıkmısım ayılmısım yarım saatte cıkman mucize dediler . Hemen cıktım odaya götürdüler ayılmaya calısıyordum. Eşim resmen ikizini doğurmuşsun dedi beni heyecanlı ve korkmuş sekilde bekliyordu destekcim her seyim hala o an aklıma gelince duygulanıyorum es desteği de cok önemliymiş gercekten . Odaya geçtim kızım geldi Dünyalar güzelim . Acıkcası ben polyannacılık yapamayacağım acısı kolay olmadı halen acıyor 2. Günüm uyuyamıyorum eğilemiyorum ama kızımız icin değer tabiki . Herkese hayırlı doğumlar diliyorum umarım kimseyi etkilemez simdiden tesekkürlerr