pinar55 Merhabalarr detaylı ultroson için anadolu yakasında doktor önerisi olan var mı?birde Medipol pendikte khayal bey varmış nasıldır hiç duydunuz mu?
Nergisimmm pinar55 geçen hafta aynı doktorda detaylı yaptırdım fiyat 3500 du kısa sürdü baya 20 dk felan benim bebiş baya hareketliydi belki de ondan çabuk gördü uzun sürmedi bilmiyorum bı rapor ölçümler ve renkli bir resim verdi sadece
Elifimsib pinar55 burada arkadaşlardan görmüştüm Ümraniye de doç. dr. Erbil Çakar nakit ödemede 2800 demişlerdi geçen ay
Handey Merhaba maltepe medicalparkta prof dr ercüment müngen var.ben ondan randevu aldım giden herkes çok memnun.1 saatten uzun sürüyormuş
Nergisimmm Mavikizkaracocuk ben bı çok yere sormuştum Pendik Medipol 3500 dedi Yüzyıl Hastanesi 5500 dedi Kartal Umut hastanesi 3700 dedi Radyolog halilbey var oda 4500 demişti.
betulsahin Nergisimmm ben de bugün gittim 15 dk sürdü bebeğin pozisyonundan sanırım çabuk inceledi herşeyi bir tane resim bir sayfalık da rapor verdi
Handey pinar55 yılbaşından önce randevu oluşturursan 5bin tl. Yılbaşından sonra zam gelicekmiş.ben 1 ay sonrasına aldım randevuyu yine 5bin ödicem
pinar55 Handey bende randevu aldım ama yılbaşı sonrası muayene için fiyat bilgidi vermediler şuan 5 dediler
Handey pinar55 allah allah daha 4-5 gün önce direkt bankodan randevu aldım ben işlem yapan kız ben 5bin diye not düşüyorum zamdan etkilenmeyeceksiniz dedi hatta