Kaderyusra ftmkucuk ayın 2 sinde gidicem inşallah sizinde yarın belli olur gönlünüze göre olur yazın merak ettim doğrusu ☺️
Kaderyusra ftmkucuk yanılmalar çok oluyor elem hafta olduğu için yarın daha net olur çok değişen var 20. Haftasına kadar bile erkek diyip kızı olduğunu öğrenen kız diyip erkek olduğunu öğrenen var bacak arası görmeden inanma ☺️
Gul76 ftmkucuk kese şekline göre soyledim 3 hamilelik gecirdim 2 kese aynı erkek diğer kese farklı kiz tabi yine allahtir belli olmaz saglicakla gelsin
ftmkucuk Kaderyusra tamam unutmazsam mutlaka girip yazarım heyecanlı bekleyiş ama doktor yinede kıza benzettigi için kız olarak kabul ediyorum erkek derse süpriz olur :)
Parinas duyguliva74 üstten görünüşe yorum yapamıyorum ya yan pozisyonda olması gerekli. Ama içimden erkek geçti el ayaklarına duruşuna bakınca. Ama hiç emin değilim. His sadece ☺️
ftmkucuk Gul76 tabiki yazarım burdan doktorum kıza benzetmişti 11. Haftada . Benimde içime erkek doğuyor hep hayırlısı. Haber edicem :)
ftmkucuk Kaderyusra aynen bakalım doktor bacak arasına bakmadan kıza benzetmişti o nedenle emin olamıyorum😂 11. Haftalarda kızdada erkekte de çıkıntı olur dedi bakmadı nuba göre yorum yaptı
Beyzanur3 ftmkucuk bu zamana kadar kendini göstemediyse kızdır bende o haftada öğrendim kız bebek bekliyorum çünkü kız bebek kendini zor gösteriyo erkek bebek hemen erkenden gösteriyo
ftmkucuk Beyzanur3 11 de gitmiştim henüz daha gitmedim yarın gidicem yani bu 1 ayda gören doktor olmadı bakıcaz bakalım sağlıkla gelsinler
Parinas GirlandBoy_Mom bu bebiş de kız gibi. Nubu da kız görünüşü de top gibi toplu oluyor kızların erkeklerin elleri ayakları daha belirgin oluyor. Kız gibi yani ☺️ayrıca benim kızımın ultrasonuna da çok benziyor
Asilzedemom ftmkucuk evet devlet hastanesi cinsiyet değişiyor tahmin doğru çıkmayabilir dediler zaten yani 4 aya kadar 3 tane ayrı doktor oldu hiç bir tanesi diğer ay yok