ftmkucuk Selam güzel anneler. Yarın cinsiyeti kesin öğreneceğim inşallah 15+4 olacağız 😇 ama son tahminlerinizi çok merak ediyorum öğrenince de yazıcam. Doktor 11. Haftada bir benzetme yaptı ama çok küçüktü bebeğim yarın tam net öğreneceğimi umuyorum🫶
Damladzdslk ftmkucuk benimde 15+4 cinsiyet hala belli deyil tahmin bile yurutmuyorlar pazartesi gideceğim inşallah bu sefer söyler 🙄
ftmkucuk Damladzdslk tabi artık bacak arasını görüyorsa söylememesi anormal olur mutlaka söyler doktorun
Asilzedemom ftmkucuk 15 haftalıkken prosudur gereği söylemiyoruz dediler pazartesi 17 haftalık soylucekler mis inşallah bizde pazara kaldik
Kaderyusra Benim ultrasonuma benziyor tahmini ne demişti acaba banada tam bu haftada tahmin verdi aynı mı dedi merak ettim
ftmkucuk Kaderyusra doktor nuba göre kıza benzetmişti ama benim içime doğan erkek. Ulstrasondan da çoğusu erkeğe benzetiyor emin olamıyorum yarn öğrenirim inşalllah. Sana ne dedi doktoru
ftmkucuk Gul76 çok net söyledin kafa yapısı veya kesesine göre falan mı canım ☺️ teşekkürler yorum için bu arada
Asilzedemom ftmkucuk evet devlet hastanesi cinsiyet değişiyor tahmin doğru çıkmayabilir dediler zaten yani 4 aya kadar 3 tane ayrı doktor oldu hiç bir tanesi diğer ay yok