pskdanisman1anne Risk ne düzeyde sizce fetal dna veya farklı bir test daha isterler mi? 
Aslaninannesi_ Temiz çıkmış fakat doktor rapora burun kemiği görülmedi yazmış ultrasona bakarken görmüşmüydü?
Roz24 Aslaninannesi_ ense kalınlığına burun kemiğine ikili teste göndermeden önce doktor ultrasonda bakıyor değil mi?
pskdanisman1anne Ultrasona bakarken burnu ya çok minik ya da eliyle kapatmış o yüZden göremiyorum dedi. Birdahaki geldiğimde tekrar bakalım ona dedi @Aslaninannesi_
pskdanisman1anne Roz24 Roz24″#p35114008 ilk önce ultrasonda ense kalınlığına, burnuna, boyuna, plesantaya bakıyor daha sonra kan testine göndererek ikili tarama yapıyorlar. Sonuçlar 3-4 güne çıkıyor canım C01_
C01_ Nasıl yapılıyor bu test sadece ultrasyona bakılarak mi peki yarın bende yaptıracam da bilgi berenilme sansiniz var mı acaba ? ☺️
Roz24 Aslaninannesi_ ben bugün ultrasona girdim ardından ikili test için kan verdim doktor sekreterine burun kemiği izlendi dedi ama ense kalınlığı ile ilgili bir şey duymadım
Roz24 Aslaninannesi_ yani raporun çıktığını ben göremiyorum 15 günden önce çıksa bile gitmeden göremem o zaman
Aslaninannesi_ Roz24 canım 2 3 güne çıkıyor hemen ben cuma verdim pazartesi çıkmıştı siz göremezsiniz evet