prensesannesi-01 Elhamdülillah kızlar bugün testim pik oldu sizcede pik dimi bugünü değil de yarını mi degerdirsem yoksa üst üste mi değerlendirme yapim. İyiki dün ilişki olmadı 🤭🤭
Maviss718 prensesannesi-01 pik canım negatif görene kadar devam et ilişkiye hemde teste negatif gördümü o günde ilişki sonra bırak
prensesannesi-01 Maviss718 sağol canım benim suanlik teste devam edecem. Üst üste değerlendirmede olsun birşey kaybetmem belki bir bebiş kazanırım. Rabbim nasip etsin bana ve tüm isteyenlere
dora2110 Pikten sonraki gün değerlendirilde tutar mı kızlar yaa pik günü olmadı bi sonraki gün değerlendirdik ama çizgi silikleşmişti geç mi kaldık acaba ☹️
Tutar13 dora2110 canım pikten sonraki gun catlama zaten asıl ogun olmalıki sperm catlayan yumurtaya yerlessin catladıgı gun ve bir sonraki gun degerlendir 2 gun yani
dora2110 Tutar13 ayy içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim inşallah allah hepimizi hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
prensesannesi-01 babyylve_ evet sağol canım bugünü degerlendirecem inseAllah bakalım yarın nasl cikacak testim heycanla bekliyorum 😍🤭
prensesannesi-01 Alya05 mesela ben gecen ay adetten başla 13.gunu pik gördüm. Bu ay ise 15. Gün gördüm yani yumurtlama günleri değişiyo.
Alya05 prensesannesi-01 Ben şöyle düşünüyorum Bu testler yerine gün aşırı olunca illa yumurtlama gününe denk gelir. Test yapınca psikolojikmen insanı etkiler diye düşünüyorum nasıl diyim akışına bırakmak düşünmemek gebelik için daha kolay olur gibi