umrnslvi Hanımlar bir sorum olucak evde portakallı kek yapıcaktım içine yumurta giriyor diye zararlı dediler neticede yumurta çiğ kalmıyor fırında pişiyor sizlerede sormak istedim sizce yanlışmı düşünüyorum?
nurdaneg0716 umrnslvi Soruyu cidden anlayamadım yumurta neden zararlı olsun bunca yıl keki nasıl yaptınız merak ettim doğrusu 🙄
Turuncukadin umrnslvi millet delirmiş ayol😅 sen sabahları yumurta yemiyor musun pişirip bu da aynı işte kekin içinde pişiyor
Almira_ umrnslvi sacmalasinlar ya 😀😀 yumurta tam protein olan TEK besin. Protein konusunda yumurtadan daha besleyici olanı yok. Millet kafayı yemiş. Çiğ yemedigin sürece her gün yumurta yemek gerek ozellkle gebelikte. Tansiyon varsa beyazını yersiniz sadece
ASE6154 @“umrnslvi”#p35113138 Milleti dinlersen aç kalırsın bacım, sadece suflede yumurtanın pişmemesi riski olduğu için zararlı diyen doktorlar var. Normal bir kek 180 dereceede 20 dk pişse ortada yumurtanın y’si kalmaz
umrnslvi Almira_ bende sizin gibi düşünüyorum sadece garip geldi duyduğum şey burdan sizlerede sormak istedim yoksa pişen bseyın neden zararı olsun sağolun hanımlar