Sanem-a 21 haftalığım 61 le hamile kaldım suan 69 kilo cıktım cok mu fazla kilom doktorum bir şey de demedi sizce?
Jasmine2426 Sanem-a bir tık fazla ama her gebelik farklıdır önemli olan bebişlerin sağlığı tabi ama fazla kiloda iyi değil hareket kısıtlıgı falan filan için ….. bende 61 le kaldım 37 hafta 69 çıkıyorum boyum 171 ordan yırtıyorum 😂
Srp53 Sanem-a sanki biraz fazla canım. Yeme düzenin nasıl çok mu açıldı iştahın ? Ben de 61 ile hamile kaldım 32 haftaya gireceğim 3.5 kilo almışım henüz.
Aslaninannesi_ Sanem-a canım hızlı gitmişsin ben 30 haftalığım 7 kilo aldım . Asıl 30 dan sonra alınıyor hamur işi şekerli meyve ekmek bunları tamamen kesmen lazım
Senanur07 Sanem-a biraz çok sanırım. Bende 21 haftalığım 1 kilo almışım. Ama dikkat ediyorum almamaya çalışıyorum
Melike1001 Sanem-a 22+5 im bende 7 kilo almışım doktorum brşaz fazla dedi ekmeğimi değiştirdim kahvaltı dışında yemiyorum ekmek makarna unla alakalı şeyleri kestim pilav vs hepsini kestim sadece kaşık ucu ile tadına bakıyorum