FNK Aysnr91 Kurtköyde Lokman hekim hastanesine gidiyorum ben çok da memnunum öneririm hem doktorları iyi hem fiyatları uygun
betulsahin Aysnr91 medipol nergiz hanım a gidiyorum, ilk hamileliğimde yüzyıl serap simavlı ya gidiyodum. Nergiz hanımla iyi gidiyor şuan güleryüzlü ilgili muayeneler kısa sürmüyor, watsaptan da anlık ulaşabiliyorsunuz tavsiye ederim🥰🌸
Gulpinar25 Aysnr91 Emsey hospital Hilal Karahan, çok memnunum, detaylı ilgileniyor, hem bilge hem sevecen bir doktor 🙌🏻
Aysnr91 Pendik yakinlarida olabilir ilgili güler yüzlü bı doktor arıyorum ve normal doğumu destekleyen bulmak çok zor
GirlandBoy_Mom Aysnr91 bende aynı şekilde arıyordum yüzyıl hastanesinde seylan hanım varmış ilgili güler yüzlü biriymiş çok met edildi bende randevu aldım gidicem inşallah
Aysnr91 Baby_B benimde 6 ay bitti devlete gidiyodum ama çok yoruldum artık yakınlarda iyi birine gitmeyi düşünüyorum
GirlandBoy_Mom Aysnr91 hiç bilmiyorum onu canım ya ama bu doktoru met edenler oldu gidicem haftaya perşembe
Ayyildiz1 Yüzyılı hastane olarak beğenmiyorlar, eşimin çevresi senelerdir Pendikli hiç biri git demedi sakıb gitme dedi. İlk muayene için oraya gittim çok kalabalık hastane
Aysnr91 Ayyildiz1 bende Medipol daha iyi diye duydum ama doktorda çok önemli bazıları insan seciyomuş
Ayyildiz1 Aysnr91 bende medipole gidiyorum memnunum doktordan, yüzyıla göre evet iyi yani bi kişi bile iyi demez mi yok 🤣
Aysnr91 Ayyildiz1 hangi doktor acaba bende tam randevu alcaktim bı kaç kötü yorum görünce vazgeçtim araştırıyorum şu an😊
Ayyildiz1 Aysnr91 semra inmez benim gittiğim sevdim ben,hoş, güler yüzlü tatlı bir kadın. Kaçıncı haftadasınız?
Aysnr91 Ayyildiz1 28 haftalık oldu dediğiniz doktorun yorumlarına bakicam 2 hafta sonra kontrole gitmem gerek
Gulpinar25 Aysnr91 aslında sgk varsa, birde tuzla kart indiriminiz olunca Pendik yüzyıldan çokta pahalı değil 😬