Mom6535 Sengul2256 çizgiler birbirine o kadar uzak olmaz canım kuruma çizgisi gibi duruyor görünüyor ama çizgiler o kadar uzak olmaz bir kaç gün sonra tekrarla yine de erken gebelikle belli olmaz
Parinas Sengul2256 bende gördüm. İnşallah doğrudur. Ama o renk değişimini anlamadım test bozuk değildir inşallah. Testi tekrarlayın bence ilk idrarla ya da kan verin
Sengul2256 Acemiiiii reglime 5 gün var ama sanki var gibi baya silik duruyor yoksa banamı öyle geliyor🥺
Melissayda Çookkk belirsiz bir bir çizgi daha var ama bence erken yapmışsınız bekleyin ve testi tekrarlayın inşallah vardır 💕
Sengul2256 Melissayda yaaa demi baya belirsiz duruyor ama var gibi teşekkür ederimm yanıtladığınız için ❤️
Sengul2256 Hepinize çok teşekkür ederim kızlar 🌹en sağlıklısı dediğiniz gibi biraz daha sonraki günlerde deneyim
Burcumeydan Sengul2256 erken gebelik testi alıp tekrar denemelisin bence☺️🙏🏼 ben 4 gün kala o şekilde öğrenmiştim.❤️ sanki çizgi var gibi fakat baya silik şekilde🫶🏻
Neslierir Kızlar adetimin normalde bugün 4.gunu ama daha olmadım geçen ay da 3 gün geçmişti ama adet oldum test için bekleyeyim mi sizce