duygu1111 Haftaya cumhuriyet üniversitesinde detaylı ultrason için randevum var acaba eşleri içeriye alıyorlar mı merak ettim
kusanne duygu1111 Üniversite hastanesinden nasıl randevu alıyorsunuz acaba? Ben divriğide oturuyorum her zaman gidemiyorum. Numarayı arıyorum ama bir türlü alamadım başka yolu var mı acaba?
ozlemkocc duygu1111 yok hayır ben ilçeden gitmiştim o zaman almamislardi şimdi ikinciye hamileyim yine orda yaptıracağım gibi duruyor ama daha zamanım var neden özel takiplisin acaba sormamda sakınca yoksa
duygu1111 ozlemkocc normal de üniversitede doğum olmuyor ama özel takipli yani ücret ödeyerek gidilirse doğum oluyor bi de daha fazla ilgileniyorlar tabi medicanaya o kadar para vermek istemedim onun yerine üniversitede özel gitmek istedim
Es_fa ozlemkocc özlemcim bende sivaslıyım hangi ilçeden :) ay benim tanıdığım kişiysen çok duygulanıcam :(
duygu1111 kusanne internet üzerinden alıyorum ben cumhuriyet üniversitesi randevu alma yazıyorum. Her ayın son pazartesi yenileniyor sistem genelde çağlar bey ve savaş bey dolu oluyo ama diğerleri boş oluyor zaten