PurpleRose Mirayy_21 onuda sordum canım telefondan arayıp randevu alınabiliniyor mu die ama sekreterden alınması lazım dedi. Ama sen yinede ara şansını dene durumu anlatırsan belki verirler
PurpleRose Mirayy_21 hayır yani gelip sekreter den sıra alınması lazım telefonla olmaz demek istedi. Ama siz yine de telefonla deneyin demek istedim
gns32 PurpleRose merhaba bende detaylı ultrason için o hastaneye gitmeyi düşünüyırum ama geç mi kaldım acaba. Şuanda 17 haftalığım daha kadın doğuma bile sıra bulamadım 🙄
PurpleRose gns32 geç kalmadan direk hastaneye gidip perinatoloji bölümğnün sekreteri le konuşun o şekilde direk sıra alabiliyormuşsunuz kadın dopumun yönlendirmesine gerek yokmuş. Belki sıra bulabilirsiniz
Nymphaaa Bende Gökçe hocaya gidicem Ay sonunda, Kendi medikalde ki doktorumda onu tavsiye etmişti, çevremden gidenler de çok memnun. Bende çok önceden randevumu ayarladım şuan 17 haftalığım.
PurpleRose Nymphaaa ben çok memnun kaldm. Eşimide aldı içeri hatta kız kardeşim vardı onud aldı. O kadar iyi ki rahatlatıcı konuşması zaten yetiyor. Normde özelede gidiyorum ama insan anlıyor özel olduğu için doktorun sana bu lekilde dvranmak zorunda olduğunu ama devlette bi doktorun böyle olması insanlığıyla alakalı olduğunu anlayabiliyosun. İnşallah güzel haberler alırsnz 🤍
gns32 PurpleRose o şekilde sıra alınabildiği kesin mi peki hastane bize yakın değil çünkü boşu boşuna gitmiş olmayalım bide
PurpleRose gns32 ben ayrıntılıya gittiğimde sekretere sordum o söyledi. İsterseniz telefonla arayıp sorun teyit ettirin öyle gidin siz
Buserva gns32 sordunuz mu acaba sekreterden sıra alınabılıyor mu bende 18. Haftamdayım randevu almak zor dıyorlar
2bebek-41 Buserva dün açıldı randevular o hastaneye muayene olmak.zorunda değilsiniz direk perinatoloji sekretere gidin veriyor sıra
gns32 Buserva aradım bilgilendirme için kadın doğum sekreterine yönlendirdiler ordan da açan olmadı. Benim de aklımdan çıktı sonra da. Tekrardan aramam lazım
gns32 Buserva ben randevu aldım ama çok geç olacak o zaman 19 haftalık falan olacağım. Ne zamana sıra vericekler perinatolojiden o da meçhul. Ben yine de her ihtimale karşı aldım randevu ama
Buserva 2bebek-41 eminsiniz dimi bize uzak biraz hastane boşuna gitmek istemiyorum. Bir de telefonla arasam vermezler dimi
2bebek-41 Buserva yok vermezler gitmeniz gerek ama arayıp randevular doldu mu diye sorun isterseniz dün sabah gittim aldım ben kendim özellikle 16 haftalıgim şubata oluşturuldu detaylı ultrason günü
Buserva gns32 anladım canm ben başka hastaneye takiplıyim Bi doktoruma sorayım o sıstemı acsın randevu bakmaya çalışcam olmadı mecbur ozelde yaptırcam cünkü haftam yaklaştı randevu zor bulurum muhtemelen
Buserva Buserva 2bebek-41 Bi arayıp sorucam şubata verse bana da sınırda kurtarıyorum sanırım. Cok teşekkür ediyorum cevabınız ıcın
gns32 Buserva bende öyle özelde takipliyim ama detaylı ücretleri gereksiz pahalı geldiği için devlette yaptırmaya karar verdim ama bakalım şansımı sonuna kadar denemeye çalışıcam. Olmazsa artık bende mecbur özele gidebilirim