mcansu Melissayda karnıyarıkla pilavda benden 😅 Bide salata yapıcam yanına yeter Oğlum patlıcan yemiyor ona da dondurucudan biraz mantı haşlıcam bugün rahatım şükür Yarına bende tavuklu makarnalı bişiler yapayım 😁
Doubleexspresso_2 Melissayda yoğurt çorbası Karnabahar yemeği Bulgur pilavı var menümüzde Birde salata 🥰
Melissayda @mcansu afiyet olsun canim şimdiden yarına menu çıktı yarın bende senin bugünkü menüden yapayım eşimede patates doldururum 😂
mcansu Melissayda 😅😅 çok mantıklı Bende kendime biber doldurdum. Şu büyük renkli biberler var ya onlardan yaptım kendime o da çok güzel oluyor
Merve_kucuk Melissayda Aslında patates tavası diyoruz biz ama anlamayan olur diye tavuk tavası dedim😂 but,kanat,patates,soğan,sarımsak,domates,yeşil-kırmızı biber isteğe bağlı bezelye. Baharatlar ve Salçalı sos yapıp üzerine döküyorum fırına veriyorum.
Melissayda @Merve_kucuk ay bu fırında patates- tavuk siz nerelisiniz ki ismi değişikmiş afiyet olsunn 😂
Slhls Melissayda bugün hiç yemek yapasım yok yarın bebişi görmeye gidicez heyecanlıyım o sebepten😂 belki bi makarna gidebilir