Esraa00 hamcokelek33 benim o sıvı akarken hissetmiyorum ki 😅 Uyuştum mu noldum😅 Allah sonumuzu hayretsin 4 kaybım var aşırı korkuyorum o yüzden bakalım nolacak hamçökelek bacım😮💨😂
alpege_ hamcokelek33 bende degisiyorum bebis akintiyla beraber bir islaklikda oluyor ama bende hep vardi bazen cok bazen az oluyor ama bastan beri hersey normaldi daha dun kontroldeydim korkmayin kizlar su gelmesi farkliymis doktor anlarsin dedi relax ol dedi 😀
Gizemsli- hamcokelek33 merhaba konunun üzerinden geçmiş fakat bendede oluyor ayakta kalınca siz be yaptınız en son 💐
hamcokelek33 Gizemsli- merhaba, valla tam anlamıyla geçmiş değil ama hala hafif hafif geliyor. İç Çamaşır değiştiriyorum yine sürekli, kabullendim artık 🥹
Gizemsli- hamcokelek33 benimde aynı şekilde oluyor . Damla damla şeklinde 23 haftalığım sizin yakındır doğumunuz sağlıcakla alın inşallah kucağınıza 🤲🏻
hamcokelek33 Gizemsli- yarın 33+0 oluyoruz inşallah. Damla damla geliyorsa yine şanslısınız. Benim afedersiniz işemiş gibi oluyordu şok oluyordum her seferinde . Allah hepimize sağlıkla mutlulukla huzurla kucaklamayı nasip etsin 💖
Esraa00 Sonbir12 akıntı normal renklerine göre ama su gibi hissetmiştim Şuan normal devam ediyoruz bakalım