denizannee Aysnrplt sağlık ocaginin bana verdiği kâğıtta 11-14 hafta 6 gün yazıyordu. Ama tabi randevu sistemlerinde yalnızca 11-14 hafta yazıyor. Bilemedim benimki de 13+3e denk geliyor
Aysnrplt denizannee hiç dikkat etmemiştim. Özeldeki doktorum ense kalınlığı ve burun kemiğine baktı onlarda sorun çıkmadı çok şükür bir tek kan tahlili kalmıştı. Onu da şimdi başka bi devlet hastanesine geldim yaptırıcam😊
denizannee Aysnrplt ve bebegin boyutu ölçüsü değil önemli olan son regl tarihin o tarih baz alınıyor her testte doktorlar o tarihi değerlendiriyor sadece doğum bile o tarihe göre belirleniyor. Bence bir sorun teşkil etmez yani 😊
Aysnrplt denizannee eşimde ben de beden olarak uzun bacaklardan kısayız. Bende dedim acaba ondan mı büyük çıktı minnakım 😂
Aysnrplt Emeldgdvrn alttan muayeneye bile korkuyorum onu da yaptırmam heralde bişey olur diye. Uyardığınız için teşekkür ederim
denizannee Aysnrplt hadi hayırlısı olsun bakalım bende zorla randevu alabildim devletlerde ikili test için randevu almak çok zor
Aysnrplt denizannee aynen öyle önceki gittiğim devlet hastanesinde iptal edilmiş randevular haber verme zahmetine girmemişler. Ben böyle bi durum olunca şans eseri öğrendim. Burda da rica minnet yaşadığım şeyi anlattım kabul etti doktor.
denizannee Aysnrplt iyi bari en azından hallettin ben gece 12yi bekledim alabilmek için aldım sonunda