Tugceasel kızlar bu hastalığı hiç duydunuz mu? Ne iyi geliyor acaba? Hamile olduğum için ilaç da kullanamıyorum. Ağrıdan duramıyorum 😢
esderler_ Tugceasel çok geçmiş olsun benim de eşim olmuştu doktor antibiyotik ve krem vermişti ama hamileler kullanabiliyor mu bilmiyorum
Sb123 Tugceasel yakın zamanda zona oldum üstelik hamileyken hamilelerinde kullanabileceği bir hap kullandım bir hafta boyunca günde 5 kez bir haftada geçti çok şükür bebeğede bişey olmadı ağrıdan duramıyordum yoksa
Eylul41 Tugceasel annem olmuştu cok fenaydi kasintidan duramiyordu gogsu cok agriyordu cok cekti valla bundan ama hep krem sürdü. Valla dogal ne gelir bilmiyorum ki doktoruna daniş mutlaka cozum verir
Mtt34 Benim annem olmuştu çok illet bi hastalık sürekli geceleri acilde kalkar yatardık asla durmazdı ağrısı bide özellikle geceleri oluyordu,cildiye krem vermişdi onu kullandı her yolu denedi hiç birşey geçirmedi krem ve antibiyotik den başka
Tugceasel Mtt34 doktor bana da bi krem yazdı sadece hamile olduğum için. Onunda pek bir faydası yok maalesef :(
Neferut Tugceasel malesef bilgim yok onlar size gerekli bilgiyi verirler çok geçmiş olsun zona strese gelmez.
Miniginannesi2705 Bende zona olmuştum, ağrısını hiç unutamam gece yatarken birseyim yoktu sabah öyle bir ağrıyla uyandimki sol böbreğimi çaldılar sandım 😂 antibiyotik ve krem vermişti doktor öyle gecmisti
Tugceasel Miniginannesi2705 antibiyotikle daha kolay atlatılıyormuş aslında. Ama hamile olduğum için kullanamıyorum. Bende acaba bitkisel bir şeyler kullanıp şifa bulan var mı diye buraya bir yazayım dedim ☺️
Bnguuu_102 Tugceasel anneannrm olmultu çok zorla atlattı ağrıdan duramıyordu daha yaralar çıkmadsn aptısı başlamıştı zaten doktorlar kum döküylr sanmıştı siz hafif bir şekilde hayırkıdıyla atlatırsınız inşallah Rabbim şifalar versin 😊🌹