newmommmyy2 Gebe1ben o kadar berbat geçiyor ki biran önce doğurup rahatlayım diye gün sayıyorum ve insan bugünleri unutup 2. 3.çocuğu nasıl yapar onu düşünüyorum Allah nasip ederse 2 çocuk istiyordum ama bunu doğurup zirvede bırakıcam gibi 😂😂
yeni_anne2 Gebe1ben çok şükür diyelim bu aralar bel ağrım oluyor biraz onun haricinde rahattım ben bir şikayettim yok 🥰29+3 haftalık
Pinarkorkmazer Gebe1ben ağrılarım var ama çok güzel geçiyor ♥️ Bebek bekleyip bebeği olmayanlar varken şikayet etmek hiç yakışmıyor bence bizlere. İyi ki karnımda ve beni uyutmuyor😀 onu çok seviyorum ve yaptığı her şey hoşuma gidiyor. Riskli bir gebeliğim var sağlıkla doğmasını bekliyorum🥰🌸🌸🌸
perikizmom_ newmommmyy2 bende 2 3 çocuğu nasıl doguruo büyütüyorlar diye sasiriyorum fiziksel olarak çok şükür bir zorluğu olmadi benim ama psikolojik olarak yıprandım zorlaniyorum açıkçası
newmommmyy2 perikizmom_ valla daha doğurmadığım için büyütme sürecini bilemiyorum ama aylardır yatalak yatıyorum ve bu durum beni hem fiziksel hem psikolojik o kadar zorluyorki bir günüm bile rahat geçmedi daha tabi her halimize şükür sonuçta bu bir süreç ve geçicek ama Allah benim gibi olan herkesin yardımcısı olsun valla rahat geçirenlere çok özeniyorum 😢
perikizmom_ @“Bilge7-”#p35111274aynen bu bir süreç geçecek hatirlamicaz bile inşallah sağlikla kucaginiza alirsiniz bebisinizi
richgirl10 Gebe1ben benim 6. Haftada başladı bulantılar kusmalar, 28 deyim halen geçmedi, birde mide yanması eklendi. Tek tesellim yolun çoğunu bitirmiş olmam. Ama moral bozmayın bazı hanımlar 12-13. Haftadan sonra düzeliyorlar
MervEslinArden Gebe1ben 19+0 dan selam bugüne kadar beni zorlamadı bişey elhamdülillah kasık ağrılarım bel ağrılarım bacağa vuran ağrılarım başından beri var ama Allahıma şükürler olsun dayanılmaz değil baş ağrısı beni delirtiyor sadece bişey kullanamamak kötü karnım büyüdü biraz oturma pozisyonlarım daraldı falan
aslanmommy 13 haftadayim 2 gündür gece miğde yanmasından uyuyamıyorum sabaha kadar yanıyor onun dışında bel ağrım var miğde yanmasi için erken değilmi anlamadım yanacak birşey de yemiyorum mahvetti 2 günde sabahliyorum
Nlykpnk 11 haftalık hala mide bulantıları ve halsizlikle mücadele etmeye devam, mide bulantılarım beni çok zorluyor 🤯
keyfimin-kahyasi-misin Gebe1ben Zor nefesim daralıyor ara ara ağrım Kasilmam var gibi ve asla vücut benim değil gibi 🥲