minikbebegim06 Elif-ayaz trendyolda lilabio var geçen sene arkadaşıma bu sene kendi bebeğime yaptırdım kalitesi dokusu çok güzel
Aslaninannesi_ Elif-ayaz instagramda bebesoille bak ben ordan yaptırdım şuan sene sonu indirimi var 589 lira canım güzelde
Melishera01 Elif-ayaz Trendyolda lilabio var ben ordan yaptırdım doğumuma 3 ay var dokuları kalitesi çok güzel her çeşit baskı var ayıcık, gökkuşağı vs bir çok model 10 parça zaten isme özel yapılıyor 😌
minikbebegim06 Elif-ayaz battaniye üst pijama alt pantolon tulum önlük eldiven şapka çorap çıt çıtlı badi ağız bezi yastık kılıfı
Gamzebldu Instagram üzerinden Bebesoil sayfasına yaptırdım 3 yıl önce ve aşırı memnun kaldım hem ilgilerinden hem ürünlerinden şimdi nasipse 2. Çocuğum için yaptıracağım, kesinlikle tavsiye ediyorum eskiye göre hiç artışta olmamış fiyatlarında
Melishera01 Elif-ayaz ben Salı sipariş vermiştim yarın dağıtıma çıkacak hemen verdiler kargoya 1 günde veriliyor yoğunluğa bağlı
FNK Rokoko evi diye instagramda var modelleri çok güzel ama fiyatları yüksek biraz kumaşı vs çok güzel modeller de öyle, isimli nakışlı yastık ve kapı süsü için de atölye duggi yi öneririm ben çok memnun kaldım 🥰