Senonif Kızlar yaptıranlar nerede kaça yaptırdığını söyleyebilir mi acaba ? Çok mu uçuk rakamları ? 2’li tarama şehir hastanelerinde yapılıyormuş diye biliyorum ama çok uçuk değilse fetal DNA yaptırmak isterim ücretleri merak ediyorum
Ftmnnr Senonif fetal DNA dolarla çalışıyor yani dolar bazlı çalışıyorlar 300 350 dolar arasında bir fiyatı var diye biliyorum en son ben arastirdigimda bu fiyattaydı
Gunduzanne Senonif fetal dna biraz maliyetli ama en üst test. Hamileliğinizde karşılaşacağınız birçok sorunu ortadan kaldıran bi test diğerleri yanlış sonuç veriyor çevremdekiler çok yaşadı bu durumu
elaclk Senonif fetal dna testini salı günü yaptıracağız 13 bin tl dedi izmirde bir klinik özeldeki doktorumuz önerdi kliniğide ama araştırırsanız belki daha uygunu daha yükseğide vardır tabi
Ftmnnr Senonif Evet biz o yüzden yaptırmadık iki de tarama testi yaptırdım onda kötü sonuç görmeyince doktor da üstünde durmadı
Deniiizzz Senonif bende yaptırdım fetal DNA ama dolar üzerinden olduğu için ücretleri en az 12 bin. Ama %99.9 doğru bi testmiş bir çok genetik hastalığa bir tüp kan ile bakılabiliyor. Keşke fiyatlar bu kadar yüksek olmasa da hepimiz gönül rahatlığıyla yaptırabilsek.